Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ی ترشی بادمجان شكم پر

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı طرز تهیه ی ترشی بادمجان شكم پر
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]طرز تهیه ی ترشی بادمجان شكم پر[/h]



مواد لازم :
سبزی ترشی1/5 كيلو
ادويهيك قاشق سوپخوری
نمکيك قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی کوچک3 كيلو
سرکهبه میزان لازم



طرز تهيه :
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است. سبزيها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.

براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.

سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم وسير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاين مخلوط پرمي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم . سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.

نكات تغذيه اي :
خوردن ترشي به همراه غذا باعث افزايش اشتها مي شود. همچنين به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربي ها ميشود. اگر در صورت خوردن يك غذاي چرب احساس سنگيني كرديد، با خوردن مقداري ترشي يا آبليمو يا آبغوره كه همگي خاصيت اسيدي دارند، حالتان بهبود خواهد يافت.

تذكر:
در مصرف ترشي نبايد زياده روي كرد.همانطور كه اشاره شد ترشي خاصيت اسيدي دارد ، بنابراين افرادي كه دچار ناراحتي معده هستند نبايد آن را مصرف كنند.
اين ترشي به علت دارا بودن بادمجان، براي افرادي كه به آن حساسيت دارند مناسب نيست.
 
بالا پایین