Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بهترین روش برای نگهداری گوشت چرخ کرده

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دانستنی ها
Konu Başlığı بهترین روش برای نگهداری گوشت چرخ کرده
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]بهترین روش برای نگهداری گوشت چرخ کرده[/h]


بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا ۷۲ ساعت درون یخچال با دمایی حدود ۴ درجه سانتی گراد بالای صفر است. اما اگر بخواهید آن را بیشتر از ۷۲ ساعت نگهداری کنید، باید درون فریزر با دمای نزدیک به ۱۸- درجه سانتی گراد قرار دهید. گوشت قرمز بدون چربی، اگر در شرایط و دمای مناسب نگهداری شود، تا یک سال قابل مصرف است اما اگر گوشت مصرفی شما چربی داشته باشد، به دلیل اکسیده شدن چربی در اثر قرار گرفتن در مجاورت هوا، تغییر طعم و گاهی رنگ می دهد و مدت زمان ماندگاری اش هم کمی پایین تر می آید. بهترین روش برای نگهداری گوشت قرمز چیست؟ اگر قصد نگهداری طولانی مدت گوشت را دارید، باید بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آن در بالاترین سطح باقی بماند. چطور می توان این انجماد سریع را انجام داد؟ برای این کار تنها کافی است که پس از خریدن گوشت قرمز، آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به صورت کاملا نازک، درون یک نایلون پلاستیکی پهن کنید و آن را داخل فریزر بگذارید. هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر باشد و شما آن را پهن تر و نازک تر کرده باشید و دمای فریزرتان کمتر باشد، گوشت هم زودتر یخ می زند و کیفیت بالای آن هم از دست نمی رود. آیا لکه های سفید یا سیاهی که پس از انجماد روی گوشت پیدا می شود، نشانه فساد آنهاست؟ اگر روی بسته بندی شما سوراخ یا پارگی وجود داشته باشد ممکن است آب سطحی گوشت به سرعت بخار شود و لکه های سفیدی که سوختگی انجماد نام دارد، روی بافت سطحی گوشت دیده شود؛ اما اگر لکه های سیاه پیش از انجماد گوشت روی آن نباشد و پس از فریز کردن به وجود بیاید، احتمال آلودگی قارچی در آن قسمت از گوشت دور از انتظار نیست.
گوشت چرخ کرده را تا چه مدتی می توان در فریزر نگه داشت؟ به علت خرد شدن بافت، وجود چربی، آزاد شدن آنزیم ها و… این گوشت را به هیچ عنوان نباید در فریزر نگهداری کرد. کسانی که قصد استفاده ازگوشت چرخ شده را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا ۳ روز آن را داخل یخچال بگذارند. اگر هم امکان چرخ کردن مداوم گوشت تازه برایشان وجود ندارد، می توانند گوشت قرمز فریز شده را در صورت نیاز از فریزر خارج و چرخ و از آن استفاده کنند. در هر صورت، فریز کردن گوشت چرخ کرده به هیچ عنوان توصیه نمی شود.​
 
بالا پایین