sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[FONT=yekan !important]سالاد نودل آسیایی,درست کردن سالاد نودل آسیایی,مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی,طرز تهیه سالاد نودل,طرز تهیه سالاد نودل آسیایی,طرز تهیه انواع سالاد,نحوه درست کردن سالاد نودل آسیایی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه سالادهای گرم,درست کردن سالادهای گرم آسیایی,درست کردن انواع غذا با نودل,نحوه درست کردن سالاد نودل کدو,طرز تهیه سالاد نودل کدو
[FONT=yekan !important]آکاایران: طرز تهیه سالاد نودل آسیایی[/FONT][/FONT]
آکایران :برای تهیه سالاد نودل آسیایی کدو را به صورت نودل درست کنید
[FONT=yekan !important]آکاایران: طرز تهیه سالاد نودل آسیایی[/FONT][/FONT]
آکایران :برای تهیه سالاد نودل آسیایی کدو را به صورت نودل درست کنید
مواد لازم برای سالاد نودل آسیایی :
کدو سبز | ۳ تا ۴ عدد |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
کاهو پیچ قرمز خرد شده | یک و نیم فنجان |
هویج بزرگ رنده شده | ۱ عدد |
فلفل دلمه قرمز خرد شده | نصف یک فلفل |
پیازچه به صورت اریب خرد شده | ۲ عدد |
گشنیز خرد شده | نصف فنجان |
مواد لازم برای سس :
* سرکه برنج چاشنی دار، سرکه ای است که با نمک، فلفل و شکر مزه دار شده است. اگر از سرکه برنج ساده استفاده می کنید باید آن را مزه دار کنید.
طرز تهیه سالاد نودل آسیایی :
با استفاده از یک خرد کن رشته ای یا خرد کن های مخصوص سبزیجات، از کدو نودل درست کنید. شما باید ۵ تا ۶ لیوان نودل کدو داشته باشید. نودل های آماده را در یک صافی ریخته و روی یکه کاسه قرار بدهید و روی آن نمک بپاشید. اجازه بدهید رطوبت اضافی نودل ها از بین برود و در همین حین به سراغ آماده کردن سبزیجات دیگر بروید.
نودل های کدو را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاهو، هویج، فلفل دلمه، پیاز و گشنیز را به آن اضافه کنید.
یک کاسه متوسط برداشته و سرکه برنج را با روغن زیتون، روغن کنجد، سیر و تکه های فلفل قرمز خوب مخلوط کنید.
سس آماده شده را روی نودل های کدو و سبزیجات دیگر ریخته و آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. پس از آماده شدن فورا آن را سرو کنید.