Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دسر خوشمزه ی مشکوفی...

  • نویسنده موضوع STAR
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دسر خوشمزه ی مشکوفی...
نویسنده موضوع STAR
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan STAR

STAR

کـاربـر ویــژه
مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 20, 2015
ارسالی‌ها
115
پسندها
311
امتیازها
63
محل سکونت
اصفهـان
دل نوشته
بیاد پدر...
بهترین اخلاقم
کلا بی خیالم
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مشکوفی، یک دسر سنتی مخصوص مازندران

این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.


مواد لازم برای تهیه مشکوفی :

کره : یك قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چای‌خوری
گلاب : یك قاشق غذاخوری
نشاسته : 3 قاشق غذاخوری
شکر : 3 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
دنت زعفرانی

طرز تهیه مشکوفی :

شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
 
بالا پایین