Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه آسان کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه آسان کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




طرز تهیه آسان کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر


کیک صبحانه تابه‌ای بدون نیاز به فر از ساده ترین کیک هایی است که شما میتوانید با تهیه آن خانواده خود را سورپرایز کنید .برای درست کردن این کیک ساده صبحانه، احتیاجی به فر ندارید.کیکی که در ادامه دستور پختش را مشاهده میکنید نیازی به فر ندارد و در تابه درست می شود: کیک یکی از خوراکی هایی است که برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب می باشد. شما ممکن است در آشپزخانه تان فر نداشته باشید. با دستور زیر می توانید یک کیک تابه ای خوش طعم بدون نیاز به فر درست کنید. مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه تابه ایبدون نیاز به فر : آرد : 150 گرمشکر : 5 قاشق سوپخوریروغن مایع : 2 قاشق سوپخوریتخم مرغ : 1 عددشیر : 2 /1 پیمانهبیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوریوانیل : 4 /1 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز







به فر :
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید.در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنها تخم مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود. در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، درب آن را بگذارید تا کمی گرم شود.حالا مواد را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا کیک پخته شود و خودش را بگیرد.دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون
کیک می سوزد.بعد از اینکه یک طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد. بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید. نکته : به جای روغن مایع از کره هم می توانید استفاده کنید.کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می توانید درست کنید.
 
بالا پایین