sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2]بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد
[/h]
کیک پرتقالی
مواد لازم :
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال 1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه
وانیل 2 /1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم
برای تهیه این کیک لذیذ ابتدا تخممرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زردهها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.
حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زردهها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيدهها خوب پفدار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.
حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتيگراد گرم کنید، سپس آرد را كمكم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.
قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديوارهها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.
[/h]
کیک پرتقالی
مواد لازم :
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال 1 پيمانه
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه
وانیل 2 /1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم
کیک پرتقالی
طرز تهیه کیک:برای تهیه این کیک لذیذ ابتدا تخممرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زردهها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.
حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زردهها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيدهها خوب پفدار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.
حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتيگراد گرم کنید، سپس آرد را كمكم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.
قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديوارهها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.