Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تزیین و لایه گذاری کیک

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı تزیین و لایه گذاری کیک
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]تزیین و لایه گذاری کیک[/h]






مواد لازم برای کرم پاستری:



آرد یک قاشق غذاخوری



زرده تخم مرغ دو عدد



آرد ذرت یک قاشق غذاخوری



کره 30 گرم



شکر 4 قاشق غذا خوری



وانیل 1/4 قاشق چایخوری




تخم مرغ ، شکر و وانیل رو توی یه کاسه بریزین.



کمی که هم زدین کره رو اضافه کنین.



مخلوط باید به شکل فرنی دربیاد.



آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مواد بالا اضافه کنین



و شروع کنین به هم زدن!



شیر و وانیل رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد,

به محض جوشیدن, قابلمه رو از روی گاز بردارین.



شیر داغ رو کم کم روی مخلوط شکر و آرد و تخم مرغ بریزین

( چون شیر داغه ممکنه باعث بستن زرده تخم مرغ بشه،

پس در حین اضافه کردن شیر تند تند مخلوط رو هم بزنین )



اگه کرم گلوله گلوله شد اصلا" نگران نشین و با یه صافی صافش کنین!

دوباره مخلوط کرم رو روی حرارت ملایم به مدت یک دقیقه هم بزنین،

تا زمانیکه سفت بشه و خودش رو بگیره.



کیک رو از ارتفاع نصف کنین و کرم رو روی لایه زیری بکشین.



لایه دیگه کیک رو بذارین روی لایه زیری و شروع کنین به مالیدن کرم !



بادام،بادام زمینی یا گردو رو نگینی خرد کنین و بریزین روی کیک.



 
بالا پایین