sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=4]۱- شیرینی ناپلئونی[/h]
مواد لازم
خمیر را به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده و سطح خمیر را به چنگال حفره دار کنید. حفره ها باید زیاد باشند. حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنیدو خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا بالا بیاید. وقتی خمیر بالا آمد حرارت را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و به مدت ۳۰ دقیقه ی دیگر بپزید. سپس آن را از فر خارج کرده و اطراف خمیر را برش دهید و مرتب کنید.
از خرده های نان برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید.
کرم وانیل و خامه را مخلوط کرده ، نان پخته شده را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید و با کرم بپوشانید. سپس لایه ی بعدی را روی آن قرار دهید. روی لایه بعدی را نیز با کرم بپوشانید. سطح کرم را با خرده های شیرینی پوشش داده با پودر قند و پسته های خرد شده تزئین کنید.
شیرینی آماده را با سینی بفشارید تا لایه ها به هم بچسبد. آن را در یخچال قرار داده و بعد از یک ساعت برش دهید.
طرز تهیه کرم
آرد ذرت + شکر + وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده یک چهارم از شیر را داخل آن ریخته و باقی مانده شیر را بجوشانید و به مواد قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید کرم را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و زمانی که خنک شد استفاده کنید.
[h=4]۲- شیرینی کرم کیک میوه ای[/h]
مواد لازم
کیک اسفنجی را در ظرف مناسبی قرار داده با ۳ قاشق سوپخوری شیره کمپوت مرطوب کنید دور کیک را با فریم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. کمپوت آماده را به همراه سینی از شیره آن به شکل پوره در آورید نیمی دیگر از شیره را در ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و بعد از ۵ دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود خامه نسبتا” فرم گرفته را با نیمی از پوره میوه و ۳/۲ ژلاتین رقیق شده مخلوط کرده روی کیک بریزید. باقیمانده ژلاتین را به همراه باقیمانده پوره مخلوط کنید و روی لایه قبلی پهن کنید. کرم کیک را داخل یخچال قرار داده تا کاملا” فرم بگیرد این کرم کیک را می توانید به صورت قالبی استفاده نموده و یا در صورت دلخواه به ابعاد کوچک برش دهید برای برش از چاقوی داغ (داخل آب جوش قرار دهید) استفاده نمایید.
[h=4]۳- شیرینی مادلن ساده[/h]
مواد لازم
ابتدا شکر و آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. تخم مرغ ها را با مواد خشک مخلوظ شده مخلوط کنید.
به تدریج کره ذوب شده خنک و پودر بادام و وانیل را نیز اضافه کنید.
بعد از مخلوط شده همه مواد روی آن را بپوشانید . به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس قالب مخصوص مادلن را چرب کرده و از مواد به اندازه ی دو سوم حفره ها را پر کرده و در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید. باقیمانده مواد را می توانید به همین ترتیب در یخچال نگهداری کرده و به تدریج داخل قالب ریخته و بپزید.
[h=4]۴- شیرینی ترد لقمه ای[/h]
مواد لازم
کره را ذوب کرده با شکر مخلوط می کنیم. هم می زنیم تا شکر داخل کره ذوب شده حل شود. پودر زنجبیل و نمک را اضافه می کنیم. کورن فلکس ها را کمی با دست خرد می کنیم. کورن فلکس را به همراه گیلاس خرد شده به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد آماده را کف قالب ۲۰ سانتیمتری که با کاغذ پوشانده ایم به خوبی پرس کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت از فر خارج کرده خنک کنید. با این مقدار مواد ۱۶ برش شیرینی خواهید داشت.
[h=4]۵- شیرینی چهل تکه[/h]
مواد لازم
ابتدا کره و پنیر را می زنیم تا خوب مخلوط شود. سپس پودر شکر و بیکینگ پودر و نمک را اضافه می کنیم. تخم مرغ را می زنیم و وانیل را اضافه می کنیم و در آخر آرد را اضافه می کنیم . خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم می کنیم هر خمیر را به یک رنگ دلخواه در می آوریم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده برش دهید. سینی فر را چرب کنید . خمیرهای برش خورده را داخل سینی روی هم قرار دهید. سپس با کاتر برش دهید. به مدت ۱۲ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
– خمیر ورقه ای ۵۰۰ گرم
– خرده شیرینی به میزان لازم
– خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
– کرم وانیل ۲۵۰ گرم
– پسته برای تزئین
مواد لازم برای کرم وانیل:– خرده شیرینی به میزان لازم
– خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
– کرم وانیل ۲۵۰ گرم
– پسته برای تزئین
– شیر ۲۵۰ میلی لیتر
– آرد ذرت ۲۵ گرم
– زرده تخم مرغ ۱ عدد
– کره ۲۰ گرم شکر ۵۰ گرم
– وانیل ۸/۱ ق.چ
چگونگی تهیه– آرد ذرت ۲۵ گرم
– زرده تخم مرغ ۱ عدد
– کره ۲۰ گرم شکر ۵۰ گرم
– وانیل ۸/۱ ق.چ
خمیر را به ضخامت ۳ میلی متر باز کرده و سطح خمیر را به چنگال حفره دار کنید. حفره ها باید زیاد باشند. حالا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنیدو خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید تا بالا بیاید. وقتی خمیر بالا آمد حرارت را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و به مدت ۳۰ دقیقه ی دیگر بپزید. سپس آن را از فر خارج کرده و اطراف خمیر را برش دهید و مرتب کنید.
از خرده های نان برای تزئین روی شیرینی استفاده کنید.
کرم وانیل و خامه را مخلوط کرده ، نان پخته شده را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید و با کرم بپوشانید. سپس لایه ی بعدی را روی آن قرار دهید. روی لایه بعدی را نیز با کرم بپوشانید. سطح کرم را با خرده های شیرینی پوشش داده با پودر قند و پسته های خرد شده تزئین کنید.
شیرینی آماده را با سینی بفشارید تا لایه ها به هم بچسبد. آن را در یخچال قرار داده و بعد از یک ساعت برش دهید.
طرز تهیه کرم
آرد ذرت + شکر + وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده یک چهارم از شیر را داخل آن ریخته و باقی مانده شیر را بجوشانید و به مواد قبلی اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید کرم را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و زمانی که خنک شد استفاده کنید.
[h=4]۲- شیرینی کرم کیک میوه ای[/h]
– کیک اسفنجی ۳ تخم مرغی ۱ عدد – در ابعاد ۲۳ سانتی متری
– کمپوت زرد آلو ۲ قوطی
– آب میوه برای مرطوب کردن ۳ قاشق سوپخوری
– پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
– شکر ۶ قاشق سوپخوری
– نعنا چند برگ برای تزیین
– خامه فرم گرفته شده ۳۵۰ گرم
چگونگی تهیه– کمپوت زرد آلو ۲ قوطی
– آب میوه برای مرطوب کردن ۳ قاشق سوپخوری
– پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
– شکر ۶ قاشق سوپخوری
– نعنا چند برگ برای تزیین
– خامه فرم گرفته شده ۳۵۰ گرم
کیک اسفنجی را در ظرف مناسبی قرار داده با ۳ قاشق سوپخوری شیره کمپوت مرطوب کنید دور کیک را با فریم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. کمپوت آماده را به همراه سینی از شیره آن به شکل پوره در آورید نیمی دیگر از شیره را در ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و بعد از ۵ دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا رقیق شود خامه نسبتا” فرم گرفته را با نیمی از پوره میوه و ۳/۲ ژلاتین رقیق شده مخلوط کرده روی کیک بریزید. باقیمانده ژلاتین را به همراه باقیمانده پوره مخلوط کنید و روی لایه قبلی پهن کنید. کرم کیک را داخل یخچال قرار داده تا کاملا” فرم بگیرد این کرم کیک را می توانید به صورت قالبی استفاده نموده و یا در صورت دلخواه به ابعاد کوچک برش دهید برای برش از چاقوی داغ (داخل آب جوش قرار دهید) استفاده نمایید.
[h=4]۳- شیرینی مادلن ساده[/h]
– شکر ۱۱۵ گرم
– آرد ۱۱۵ گرم
– بیکینگ پودر ۱ ق.چ
– نمک ۸/۱ ق.چ
– کره ذوب شده ۱۱۵ گرم
– بادام پودر شده ۵۵ گرم
– وانیل ۴/۱ ق.چ
– تخم مرغ درشت ۴ عدد
چگونگی تهیه– آرد ۱۱۵ گرم
– بیکینگ پودر ۱ ق.چ
– نمک ۸/۱ ق.چ
– کره ذوب شده ۱۱۵ گرم
– بادام پودر شده ۵۵ گرم
– وانیل ۴/۱ ق.چ
– تخم مرغ درشت ۴ عدد
ابتدا شکر و آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. تخم مرغ ها را با مواد خشک مخلوظ شده مخلوط کنید.
به تدریج کره ذوب شده خنک و پودر بادام و وانیل را نیز اضافه کنید.
بعد از مخلوط شده همه مواد روی آن را بپوشانید . به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس قالب مخصوص مادلن را چرب کرده و از مواد به اندازه ی دو سوم حفره ها را پر کرده و در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید. باقیمانده مواد را می توانید به همین ترتیب در یخچال نگهداری کرده و به تدریج داخل قالب ریخته و بپزید.
[h=4]۴- شیرینی ترد لقمه ای[/h]
– کورن فلکس ۹۰ گرم
– کره ذوب شده ۱۲۵ گرم
– شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
– گیلاس شکری شده ۵۰ گرم
– زنجبیل پودر شده ۲/۱ ق.چ
– نمک ۴/۱ ق.چ
چگونگی تهیه– کره ذوب شده ۱۲۵ گرم
– شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
– گیلاس شکری شده ۵۰ گرم
– زنجبیل پودر شده ۲/۱ ق.چ
– نمک ۴/۱ ق.چ
کره را ذوب کرده با شکر مخلوط می کنیم. هم می زنیم تا شکر داخل کره ذوب شده حل شود. پودر زنجبیل و نمک را اضافه می کنیم. کورن فلکس ها را کمی با دست خرد می کنیم. کورن فلکس را به همراه گیلاس خرد شده به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد آماده را کف قالب ۲۰ سانتیمتری که با کاغذ پوشانده ایم به خوبی پرس کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت از فر خارج کرده خنک کنید. با این مقدار مواد ۱۶ برش شیرینی خواهید داشت.
[h=4]۵- شیرینی چهل تکه[/h]
– کره ۱۱۰ گرم
– پنیر خامه ای ۹۰ گرم
– پودر شکر ۲۴۰ گرم
– نمک ۴/۱ ق.چ
– تخم مرغ ۱ عدد
– وانیل ۴/۱ ق.چ
– آرد ۲ و ۲/۱ پیمانه
– رنگ خوراکی به میزان لازم
چگونگی تهیه– پنیر خامه ای ۹۰ گرم
– پودر شکر ۲۴۰ گرم
– نمک ۴/۱ ق.چ
– تخم مرغ ۱ عدد
– وانیل ۴/۱ ق.چ
– آرد ۲ و ۲/۱ پیمانه
– رنگ خوراکی به میزان لازم
ابتدا کره و پنیر را می زنیم تا خوب مخلوط شود. سپس پودر شکر و بیکینگ پودر و نمک را اضافه می کنیم. تخم مرغ را می زنیم و وانیل را اضافه می کنیم و در آخر آرد را اضافه می کنیم . خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم می کنیم هر خمیر را به یک رنگ دلخواه در می آوریم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده برش دهید. سینی فر را چرب کنید . خمیرهای برش خورده را داخل سینی روی هم قرار دهید. سپس با کاتر برش دهید. به مدت ۱۲ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.