sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=1]
دستور پخت سالاد پاستا فلفل سیاه[/h]
مجموع مدت زمان: 35 دقیقه آماده سازی: 15 دقیقه غیرفعال: 0 دقیقه پخت: 20 دقیقه تعداد سرو: 8 نفر
سالاد پاستا با فلفل سیاه و مارچوبه و موسیر تهیه شده و میان وعده مغذی و خوشمزه است میزان لازم برای سرو هر نفر در حدود یک فنجان می باشد.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
[h=2]دستور پخت[/h] برای تهیه سالاد پاستا با فلفل سیاه ابتدا پاستا را با توجه به توضیحات بسته بندی، که حذف نمک و چربی است بپزید. مارچوبه را در ۲ دقیقه آخر پخت اضافه کنید. پاستا پخته شده را در سبد خالی کرده و زیر آب سرد بشویید. دیگچه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را اضافه کرده و دیگچه را حرکت دهید تا کاملا چرب شود. سوسیس را اضافه کرده و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا زمانی که ترد شود گاهی هم بزنید. سوسیس را با استفاده از یک کفگیر خالی کنید تا روغن آن خالی نشود و بر روی حوله کاغذی بگذارید. موسیر را در دیگچه بریزید بیش از حرارت متوسط به مدت ۱ دقیقه و یا تا زمانی که موسیرها ترد شود گاهی هم بزنید.
[h=2]آماده سازی سالاد پاستا[/h]ترکیب سس مایونز، پوست لیمو، ترخون، آب لیمو، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ، خوب هم بزنید. پاستا آبکش شده، مارچوبه، سه چهارم سوسیس، موسیر، گوجه فرنگی، و پنیر را اضافه کنید. سپس سالاد پاستا آماده شده را با باقی مانده سوسیس سرو نمایید.
دستور پخت سالاد پاستا فلفل سیاه[/h]
مجموع مدت زمان: 35 دقیقه آماده سازی: 15 دقیقه غیرفعال: 0 دقیقه پخت: 20 دقیقه تعداد سرو: 8 نفر
سالاد پاستا با فلفل سیاه و مارچوبه و موسیر تهیه شده و میان وعده مغذی و خوشمزه است میزان لازم برای سرو هر نفر در حدود یک فنجان می باشد.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
- 250 گرم پاستا نپخته یا ماکارونی
- 3 فنجان برش مارچوبه (حدود 1 پوند)
- 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
- 200 گرم سوسیس، خرد شده
- 0.5 فنجان موسیر برش نازک
- 6 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1 قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
- 1 قاشق غذا خوری ترخون تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه
- نمک به میزان لازم
- 1 فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده
- 45 گرم پنیر رنده شده (در حدود 1/3 فنجان بسته بندی شده)
[h=2]دستور پخت[/h] برای تهیه سالاد پاستا با فلفل سیاه ابتدا پاستا را با توجه به توضیحات بسته بندی، که حذف نمک و چربی است بپزید. مارچوبه را در ۲ دقیقه آخر پخت اضافه کنید. پاستا پخته شده را در سبد خالی کرده و زیر آب سرد بشویید. دیگچه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را اضافه کرده و دیگچه را حرکت دهید تا کاملا چرب شود. سوسیس را اضافه کرده و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا زمانی که ترد شود گاهی هم بزنید. سوسیس را با استفاده از یک کفگیر خالی کنید تا روغن آن خالی نشود و بر روی حوله کاغذی بگذارید. موسیر را در دیگچه بریزید بیش از حرارت متوسط به مدت ۱ دقیقه و یا تا زمانی که موسیرها ترد شود گاهی هم بزنید.
[h=2]آماده سازی سالاد پاستا[/h]ترکیب سس مایونز، پوست لیمو، ترخون، آب لیمو، فلفل و نمک را در یک کاسه بزرگ، خوب هم بزنید. پاستا آبکش شده، مارچوبه، سه چهارم سوسیس، موسیر، گوجه فرنگی، و پنیر را اضافه کنید. سپس سالاد پاستا آماده شده را با باقی مانده سوسیس سرو نمایید.