Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مجموعه: آموزش انواع غذاها



سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش را امتحان کنید
مواد لازم برای سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید)۴۵۰ گرم
عصاره لیمو ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
دانه خردل۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست لیموترش۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش :
آب لیمو را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.

برگ های کلم بروکسل را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید و با آبلیمو هم بزنید
حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.

روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.

بروکسل، سیر و دانه خردل را با روغن زیتون تفت بدهید بعد از کمی تفت سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید
سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و بعد از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده و اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

بعد از کمی تفت خلال لیمو را روی آن پاشیده و فورا سرو کنید
فورا سرو کنید.
 
بالا پایین