sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مجموع مدت زمان: 1 ساعت 30 دقیقه آماده سازی: 30 دقیقه غیرفعال: 0 دقیقه پخت: 1 ساعت تعداد سرو: 4 نفر
باقالا قاتق یک غذای خوشمزه شمالی است در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
- 100 گرم باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقالا رشتی)
- 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
- 3 الی 4 حبه سیر
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 2 لیوان آب
- زردچوبه،نمک،فلفل به میزان لازم
[h=2]دستور پخت[/h] برای تهیه باقالا قاتق شمالی ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل در آب خیس کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و بشوئید. روغن را در یک دیگچه داغ نموده ، سپس باقالی پوست کنده و سیر خرد شده یا رنده شده را در آن تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم بزنید و در روغن تفت دهید. سپس ۲ لیوان آب ولرم را به دیگچه اضافه کرده و بگذارید تا باقالی ها پخته شوند. تا جایی که باقالی ها له نشوند. در آخر زمانی که باقالا قاتق پخته شد تخم مرغ ها را در آن بشکنید و در ظرف را بگذارید تا باقالا قاتق یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.
تخم مرغ ها را بعد از شکستن در باقالا قاتق هم نزنید. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
شما می توانید به تعداد نفرات از تخم مرغ استفاده کنید.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در باقالا قاتق استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
باقالا قاتق شما آماده است آن را با کته سرو کنید نوش جان.