دستور آشپزی باقالا قاتق

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde دسر و مربا kategorisinde sting tarafından oluşturulan دستور آشپزی باقالا قاتق başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 368 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı دستور آشپزی باقالا قاتق
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :









مجموع مدت زمان: 1 ساعت 30 دقیقه آماده سازی: 30 دقیقه غیرفعال: 0 دقیقه پخت: 1 ساعت تعداد سرو: 4 نفر
باقالا قاتق یک غذای خوشمزه شمالی است در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]
  • 100 گرم باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقالا رشتی)
  • 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • 3 الی 4 حبه سیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 2 لیوان آب
  • زردچوبه،نمک،فلفل به میزان لازم


[h=2]دستور پخت[/h] برای تهیه باقالا قاتق شمالی ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل در آب خیس کنید تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و بشوئید. روغن را در یک دیگچه داغ نموده ، سپس باقالی پوست کنده و سیر خرد شده یا رنده شده را در آن تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم بزنید و در روغن تفت دهید. سپس ۲ لیوان آب ولرم را به دیگچه اضافه کرده و بگذارید تا باقالی ها پخته شوند. تا جایی که باقالی ها له نشوند. در آخر زمانی که باقالا قاتق پخته شد تخم مرغ ها را در آن بشکنید و در ظرف را بگذارید تا باقالا قاتق یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.
تخم مرغ ها را بعد از شکستن در باقالا قاتق هم نزنید. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
شما می توانید به تعداد نفرات از تخم مرغ استفاده کنید.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در باقالا قاتق استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.

باقالا قاتق شما آماده است آن را با کته سرو کنید نوش جان.
 
بالا