Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روشی جدید برای پخت همبرگر گوشت

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı آشنایی با روشی جدید برای پخت همبرگر گوشت
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



آشنایی با روشی جدید برای پخت همبرگر گوشت

مواد لازم برای همبرگر گوشت :
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
هویج له شده (یا مقداری فلفل دلمه خرد شده)نصف فنجان
پیاز خرد شده۱ فنجان
کرفس خرد شدهنصف فنجان
سیر (خرد شده)۲ حبه
نمکنصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده۴۵۰ تا ۶۰۰ گرم
کچاپنصف فنجان
سس گوجه۲ فنجان
ترکیب سس سویا و سرکه۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای۲ قاشق غذاخوری
میخک صدپرمقدار کمی
آویشن خشکنصف قاشق چایخوری
فلفل هندیمقدار کمی
فلفل سیاهمقداری
نان همبرگر۴ عدد


طرز تهیه همبرگر گوشت :
یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را داخل آن گرم کنید. هویج را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر از فلفل دلمه استفاده می کنید، پیاز را هم اضافه کنید)

هویج را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید

پیاز و کرفس را هم اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا زمانی که طلایی رنگ شود (۵ دقیقه). سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.

پیاز و کرفس را هم اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا زمانی که طلایی رنگ شود

ماهیتابه را روی اجاق برگردانده و گوشت را داخل آن بریزید. شما باید این کار را در دو مرحله انجام بدهید. یعنی گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و سرخ کنید، چون اگر همه ی گوشت را یکدفعه داخل ماهیتابه بریزید، نیمی از آن ها سوخته و نیمی نپخته باقی می ماند. کمی نمک روی گوشت ها بپاشید.

گوشت ها را در دو مرحله سرخ کنید تا خوب مغز پخت شوند

یادتان باشد که تا زمانی که یک طرف گوشت ها سرخ نشده آن ها را هم نزنید، بعد از اینکه یک طرف طلایی رنگ شد، با یک کفگیر گوشت را از ماهیتابه جدا کرده و هم بزنید.

کمی نمک روی گوشت ها بپاشید

بعد از پخت همه ی گوشت، سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و با یک قاشق چوبی گوشت های درشت تر را ریز کنید.

کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه از رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید

کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه از رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد میخک صدپر، آویشن و فلفل هندی را اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد

حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد. چاشنی اش را تست کرده و اگر لازم است به آن ادویه اضافه کنید. با نان همبرگر سرو کنید.
 
بالا پایین