Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سالاد خیار با سس تاهینی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı سالاد خیار با سس تاهینی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

سالاد خیار با سس تاهینی، هر نوع خیار را می‌توان در این سالاد استفاده کرد. اما اگر خیار مورد استفاده شما، پوست ضخیمی دارد، بهتر است پوست آن گرفته شود.

[h=3]سالاد خیار با سس تاهینی[/h] برای مصرف 4 تا 6 نفر، به عنوان غذای فرعی زمان آماده سازی : 20 دقیقه هر نوع خیار را می‌توان در این سالاد استفاده کرد. اگر خیار مورد استفاده شما، پوست ضخیمی دارد، بهتر است پوست آن گرفته شود، در غیر این صورت نیازی به این کار نیست.
[h=3]مواد لازم[/h]
[h=1]مواد لازم[/h] [h=1] مقدار[/h]
1
خیار حدود 700 گرم، ترجیحاً از گونه‌هایی که پوست نازکتری دارند، مانند خیارهای ایرانی
2
نمک 1 قاشق سوپ‌خوری
3
تاهینی (ارده کنجد) 1 قاشق سوپ‌خوری
4
آب لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری
5
آب گرم 1 قاشق سوپ‌خوری (بسته به غلظت ارده شما دارد)
6 سیر نصف گل سیر خردشده ( حدود نصف قاشق چای‌خوری )
7 پودر پوست لیمو
کمی
8 پیاز قرمز خردشده 1/3 (یک سوم) فنجان
9 نعناع خرد شده
2 قاشق سوپ‌خوری
10 ریحان خرد شده
2 قاشق سوپ‌خوری
11 جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ‌خوری
12 نمک و فلفل سیاه برای طعم دادن به غذا
به میزان لازم
[h=3]روش تهیه[/h]
اگر پوست خیارها ضخیم یا تلخ است آن‌ها را پوست بکنید. در غیر این صورت پوست را روی آن باقی بگذارید. خیارها را از طول برش دهید. تخم های آن را با یک قاشق کوچک خارج کنید. بار دیگر خیارها را از طول برش داده و سپس از وسط به قطعات 3 تا 4 سانتی‌متری ببرید.
خیارهای بدون تخم و خردشده را به همراه یک قاشق سوپ‌خوری نمک داخل یک صافی بریزید. در زمانی که سایر مواد را خرد می‌کنید اجازه دهید در ظرف‌شویی آب آن‌ها خالی شود و سپس سس را آماده کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ، ارده، آب لیمو و آب گرم را به خوبی مخلوط‌کنید. سیر، پودر پوست لیمو و پیاز قرمز را به آن اضافه کنید. کمی خیارها را زیر آب سرد شستشو دهید و آن‌ها را به آرامی با حوله‌ی کاغذی درون صافی خشک‌کنید. خیارها را به کاسه ای که سس در آن قرار دارد اضافه کرده و به آرامی مواد را با هم ترکیب کنید. سبزی‌ها را به آن بیفزایید. نمک و فلفل را برای طعم دادن به میزان مورد نیاز اضافه کنید. به صورت سرد سرو نمایید.
 
بالا پایین