Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش نحوی درست کردن ته چین مرغ

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı آموزش نحوی درست کردن ته چین مرغ
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=3]مواد لازم
[/h]
سینه و ران مرغ ٣۵٠ گرم
برنج اعلا سه پیمانه پلوپزی
تخم مرغ ۳ عدد کامل + یک زرده
زعفران به میزان لازم
ماست یک لیوان
روغن مایع به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم




[h=3]طرز تهیه ته چین مرغ
[/h]

برنج را برای آبکش کردن شسته و نمک میزنیم و کنار میگذاریم بعد از دو ساعت برنج را میپزیم و آبکش میکنیم و کنار می گذاریم. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و با مقدار مناسبی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزه. وقتی مرغ ها پخت و آب مرغ تمام شد از روی حرارت برمیداریم

وقتی خنک شد ریش ریش کرده و استخوانهاش رو جدا میکنیم. برنج آبکش شده رو در یک کاسه بزرگ میریزیم و ماست و سه عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه را داخل برنج میریزیم. نمک و زعفران دم کرده و فلفل و روغن را هم با برنج خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشن. فقط مراقب باشید برنج له نشه

لایه لایه ریختن مواد ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه مقدار کمی روغن مایع میریزیم و نیمی از پلو مخلوط زعفرانی را کف آن ریخته و بعد مرغ ریش ریش شده را روی پلو زعفرانی میچینیم. فقط دور ماهیتابه زیاد مرغ نگذارید چون موقع سرخ شدن میسوزه. بقیه مخلوط برنج رو هم اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم

شعله گاز رو هم کم میکنیم تا یک طرف آن خوب پخته وطلایی شود و بعد از اون ماهیتابه را بر میگردانیم تا آن طرف ته چین هم طلایی بشه این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید
 
بالا پایین