sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=3]مواد لازم
[/h]
سینه و ران مرغ ٣۵٠ گرم
برنج اعلا سه پیمانه پلوپزی
تخم مرغ ۳ عدد کامل + یک زرده
زعفران به میزان لازم
ماست یک لیوان
روغن مایع به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم
[h=3]طرز تهیه ته چین مرغ
[/h]
برنج را برای آبکش کردن شسته و نمک میزنیم و کنار میگذاریم بعد از دو ساعت برنج را میپزیم و آبکش میکنیم و کنار می گذاریم. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و با مقدار مناسبی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزه. وقتی مرغ ها پخت و آب مرغ تمام شد از روی حرارت برمیداریم
وقتی خنک شد ریش ریش کرده و استخوانهاش رو جدا میکنیم. برنج آبکش شده رو در یک کاسه بزرگ میریزیم و ماست و سه عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه را داخل برنج میریزیم. نمک و زعفران دم کرده و فلفل و روغن را هم با برنج خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشن. فقط مراقب باشید برنج له نشه
لایه لایه ریختن مواد ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه مقدار کمی روغن مایع میریزیم و نیمی از پلو مخلوط زعفرانی را کف آن ریخته و بعد مرغ ریش ریش شده را روی پلو زعفرانی میچینیم. فقط دور ماهیتابه زیاد مرغ نگذارید چون موقع سرخ شدن میسوزه. بقیه مخلوط برنج رو هم اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم
شعله گاز رو هم کم میکنیم تا یک طرف آن خوب پخته وطلایی شود و بعد از اون ماهیتابه را بر میگردانیم تا آن طرف ته چین هم طلایی بشه این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید
[/h]
سینه و ران مرغ ٣۵٠ گرم
برنج اعلا سه پیمانه پلوپزی
تخم مرغ ۳ عدد کامل + یک زرده
زعفران به میزان لازم
ماست یک لیوان
روغن مایع به میزان لازم
نمک فلفل به میزان لازم
[h=3]طرز تهیه ته چین مرغ
[/h]
برنج را برای آبکش کردن شسته و نمک میزنیم و کنار میگذاریم بعد از دو ساعت برنج را میپزیم و آبکش میکنیم و کنار می گذاریم. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و با مقدار مناسبی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزه. وقتی مرغ ها پخت و آب مرغ تمام شد از روی حرارت برمیداریم
وقتی خنک شد ریش ریش کرده و استخوانهاش رو جدا میکنیم. برنج آبکش شده رو در یک کاسه بزرگ میریزیم و ماست و سه عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه را داخل برنج میریزیم. نمک و زعفران دم کرده و فلفل و روغن را هم با برنج خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشن. فقط مراقب باشید برنج له نشه
لایه لایه ریختن مواد ته چین مرغ در ماهیتابه دو طرفه مقدار کمی روغن مایع میریزیم و نیمی از پلو مخلوط زعفرانی را کف آن ریخته و بعد مرغ ریش ریش شده را روی پلو زعفرانی میچینیم. فقط دور ماهیتابه زیاد مرغ نگذارید چون موقع سرخ شدن میسوزه. بقیه مخلوط برنج رو هم اضافه میکنیم و در ماهیتابه را میگذاریم
شعله گاز رو هم کم میکنیم تا یک طرف آن خوب پخته وطلایی شود و بعد از اون ماهیتابه را بر میگردانیم تا آن طرف ته چین هم طلایی بشه این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید