Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

استیک گوشت گاو به همراه سالاد پاستا

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı استیک گوشت گاو به همراه سالاد پاستا
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

معمولا همه افراد خوردن پاستا را دوست دارند؛ با مجله آشپزی همراه شوید تا طرز تهیه این استیک خوشمزه و سالاد پاستا را یاد بگیرید.
[h=2]ارزش تغذیه‌ای:[/h]
  • 498 کیلو کالری
  • 18 گرم چربی
  • 58 گرم کربوهیدرات
  • 10 گرم قند
  • 31 گرم پروتئین
  • 56 گرم نمک
[h=2]مواد لازم:[/h]
  • 450 گرم استیک گوشت گاو
  • دو قاشق غذاخوری سس ورستر شایر
  • دو قاشق چایخوری فلفل سیاه
[h=2]برای سالاد:[/h]
  • 250 گرم پاستای بدون گلوتن
  • پیاز خرد شده
  • سه عدد فلفل قرمزگریل شده
  • کمی ریحان تازه
[h=2]برای چاشنی:[/h]
  • چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • دو قاشق غذاخوری سرکه شری
  • دو الی سه قاشق غذاخوری ترب کوهی
[h=2]طرز تهیه:[/h]
  1. استیک را در سس ورستر شایر بخوابانید تا مزه‌دار شود، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  2. پاستا را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید. آب کشی کنید و سپس با پیاز، فلفل و ریحان تفت دهید. مواد مورد نیاز برای چاشنی را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  3. یک ظرف مناسب برای گریل پیدا کنید و اجازه دهید گرم شود. سپس استیک را به مدت سه دقیقه روی آن گریل کنید. در نهایت با ترکیب پاستا مخلوط نمایید. چاشنی را روی مواد بریزید و سرو کنید.
 
بالا پایین