Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بروشـتای قــارچ و سـيب*زمينی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı بروشـتای قــارچ و سـيب*زمينی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2][/h]


غذاي كشور ايتاليا
مــواد لازم براي چهار
نان باگت: يك عدد
سير: دو حبه
روغن زيتون: دو قــاشق غذاخوري
سيب*زميني متوسط: يك عدد
نمك: به مـيزان لازم

ماست چكيده: دو قاشق غذاخوري
قارچ متوسط: چهار عدد
زيتون سبز شور: پنج تا شش عدد
آويشن: نصف قاشق چايخوري
آب انگور سياه: نصف پيمانه
روغن: به ميزان لازم

طرز تهیه
نان باگت را به صورت اريب برش مي*زنيم. سيرها را پوست كنده و همانطور كامل روي نان*ها مي*كشيم تا تمام قسمت*هاي نان عطر سير را به خود بگيرد. روغن زيتون را هم روي نان*ها مي*ريزيم و بعد تكه*ها را روي سيني فر گذاشته و در فر به مدت 15 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي*گراد حرارت مي*دهيم تا نان*ها تست شوند.
سيب*زميني را پوست كنده و با نصف پيمانه آب مي*گذاريم تا بپزد. قارچ*ها را حلقه كرده، در تابه مي*ريزيم و حرارت مي*دهيم تا آب ميان بافتي آن خارج شده و خشك شود، سپس يك قاشق غذاخوري روغن ريخته و با همين مقدار كم، قارچ*ها را تفت مي*دهيم. پس از پنج دقيقه زيتون*ها را خرد كرده و به آن مي*افزاييم. آويشن و آب انگور را ريخته و دو تا سه دقيقه صبر مي*كنيم تا آب انگور كاملا تبخير و مايه دوباره خشك شود، سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم. سيب*زميني* را آبكش كرده و كامل له مي*كنيم، بعد با نمك و ماست مخلوط مي*كنيم وقتي كاملا يك*دست شد، مي*توان آن را به دو صورت سرو كرد. اول اين كه روي هر تكه نان كمي از سس سيب*زميني و كمي از سس قارچ بگذاريم يا اين*كه سيب*زميني و قارچ را مخلوط كرده و بعد روي نان ريخته و سرو نماييم.
بروشتا نوعي پيش غذاي بين*المللي است. پايه اصلي اين پيش*غذا نان تست شده با سير و روغن زيتون است و با انواع سس*ها سرو مي*شود. شناخته*شده*ترين نوع آن با گوجه*فرنگي، پياز و جعفري و نوع معروف و محبوب ديگر آن با سس پستو است.
 
بالا پایین