*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=2][/h]
غذاي كشور ايتاليا
مــواد لازم براي چهار
نان باگت: يك عدد
سير: دو حبه
روغن زيتون: دو قــاشق غذاخوري
سيب*زميني متوسط: يك عدد
نمك: به مـيزان لازم
ماست چكيده: دو قاشق غذاخوري
قارچ متوسط: چهار عدد
زيتون سبز شور: پنج تا شش عدد
آويشن: نصف قاشق چايخوري
آب انگور سياه: نصف پيمانه
روغن: به ميزان لازم
طرز تهیه
نان باگت را به صورت اريب برش مي*زنيم. سيرها را پوست كنده و همانطور كامل روي نان*ها مي*كشيم تا تمام قسمت*هاي نان عطر سير را به خود بگيرد. روغن زيتون را هم روي نان*ها مي*ريزيم و بعد تكه*ها را روي سيني فر گذاشته و در فر به مدت 15 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي*گراد حرارت مي*دهيم تا نان*ها تست شوند.
سيب*زميني را پوست كنده و با نصف پيمانه آب مي*گذاريم تا بپزد. قارچ*ها را حلقه كرده، در تابه مي*ريزيم و حرارت مي*دهيم تا آب ميان بافتي آن خارج شده و خشك شود، سپس يك قاشق غذاخوري روغن ريخته و با همين مقدار كم، قارچ*ها را تفت مي*دهيم. پس از پنج دقيقه زيتون*ها را خرد كرده و به آن مي*افزاييم. آويشن و آب انگور را ريخته و دو تا سه دقيقه صبر مي*كنيم تا آب انگور كاملا تبخير و مايه دوباره خشك شود، سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم. سيب*زميني* را آبكش كرده و كامل له مي*كنيم، بعد با نمك و ماست مخلوط مي*كنيم وقتي كاملا يك*دست شد، مي*توان آن را به دو صورت سرو كرد. اول اين كه روي هر تكه نان كمي از سس سيب*زميني و كمي از سس قارچ بگذاريم يا اين*كه سيب*زميني و قارچ را مخلوط كرده و بعد روي نان ريخته و سرو نماييم.
بروشتا نوعي پيش غذاي بين*المللي است. پايه اصلي اين پيش*غذا نان تست شده با سير و روغن زيتون است و با انواع سس*ها سرو مي*شود. شناخته*شده*ترين نوع آن با گوجه*فرنگي، پياز و جعفري و نوع معروف و محبوب ديگر آن با سس پستو است.
غذاي كشور ايتاليا
مــواد لازم براي چهار
نان باگت: يك عدد
سير: دو حبه
روغن زيتون: دو قــاشق غذاخوري
سيب*زميني متوسط: يك عدد
نمك: به مـيزان لازم
ماست چكيده: دو قاشق غذاخوري
قارچ متوسط: چهار عدد
زيتون سبز شور: پنج تا شش عدد
آويشن: نصف قاشق چايخوري
آب انگور سياه: نصف پيمانه
روغن: به ميزان لازم
طرز تهیه
نان باگت را به صورت اريب برش مي*زنيم. سيرها را پوست كنده و همانطور كامل روي نان*ها مي*كشيم تا تمام قسمت*هاي نان عطر سير را به خود بگيرد. روغن زيتون را هم روي نان*ها مي*ريزيم و بعد تكه*ها را روي سيني فر گذاشته و در فر به مدت 15 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي*گراد حرارت مي*دهيم تا نان*ها تست شوند.
سيب*زميني را پوست كنده و با نصف پيمانه آب مي*گذاريم تا بپزد. قارچ*ها را حلقه كرده، در تابه مي*ريزيم و حرارت مي*دهيم تا آب ميان بافتي آن خارج شده و خشك شود، سپس يك قاشق غذاخوري روغن ريخته و با همين مقدار كم، قارچ*ها را تفت مي*دهيم. پس از پنج دقيقه زيتون*ها را خرد كرده و به آن مي*افزاييم. آويشن و آب انگور را ريخته و دو تا سه دقيقه صبر مي*كنيم تا آب انگور كاملا تبخير و مايه دوباره خشك شود، سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم. سيب*زميني* را آبكش كرده و كامل له مي*كنيم، بعد با نمك و ماست مخلوط مي*كنيم وقتي كاملا يك*دست شد، مي*توان آن را به دو صورت سرو كرد. اول اين كه روي هر تكه نان كمي از سس سيب*زميني و كمي از سس قارچ بگذاريم يا اين*كه سيب*زميني و قارچ را مخلوط كرده و بعد روي نان ريخته و سرو نماييم.
بروشتا نوعي پيش غذاي بين*المللي است. پايه اصلي اين پيش*غذا نان تست شده با سير و روغن زيتون است و با انواع سس*ها سرو مي*شود. شناخته*شده*ترين نوع آن با گوجه*فرنگي، پياز و جعفري و نوع معروف و محبوب ديگر آن با سس پستو است.