mosTafa
مـدیـر ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Sep 15, 2013
- ارسالیها
- 5,132
- پسندها
- 4,080
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- مشهد
- تخصص
- انتخاب آدم اشتباهی
- دل نوشته
- لیاقت ش رو نداشت ...
- بهترین اخلاقم
- احمق م
اعتبار :
کار*شناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: شکلات تلخ یا سیاه مانع از بالا رفتن فشار خون می*شود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، علی اکبر کمالی اردکانی با بیان این که شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات است، خاطرنشان کرد: شکلات به طور متوسط حاوی 500 کالری در هر 100 گرم است و کالری بسیاری دارد ولی نباید از رژیم غذایی حذف شود.
وی عنوان کرد: خوردن شکلات اگر چه موجب خرابی دندان*ها می*شود ولی در کنار آن فوایدی نیز دارد. شکلات گنجینه*ای غنی از فواید است. یک تکه کوچک شکلات سیاه پر از مواد معدنی سامل منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، زینک و ویتامین*های دیگر از جمله گروه B است.
این کارشناس صنایع غذایی افزود: افراد باید در انتخاب نوع شکلات خود دقت کنند به طوری که شکلات سیاه واقعی را انتخاب کنند و بیسکویت*های کاکائویی و دیگر دسرهای خیلی شیرین را فراموش کنند زیرا ارزش غذایی زیادی ندارند.
کمالی با بیان این که شکلات سیاه نقش سودمندی در حمایت از بیماران قلبی و عروقی دارد، خاطرنشان کرد: این ماده غذایی در واقع کلسترول بد خون را پایین می*آورد و از کشش دیواره*های رگ*های خون بدن محافظت می*کنند. همچنین این ماده غذایی به طور قابل توجهی فشار خون را پایین می آورد و به ثبات فشار خون کمک می*کند.
این کارشناس صنایع غذایی خاطرنشان کرد: شکلات سیاه از بروز دیابت نوع دوم جلوگیری می*کند.