*melika*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- May 14, 2019
- ارسالیها
- 180
- پسندها
- 524
- امتیازها
- 63
اعتبار :
افرادی که در کنار مصرف دیگر میوهها و سبزیجات مقدار زیادی سیب مصرف میکنند کمتر دچار ناراحتیهای عروق مغزی میشوند.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از پارسینه، سیب مجموعهای از خواص متعدد و ریز مغذیهای مفید را در خود دارد و یکی از بهترین میوهها به حساب میآید. از این میوه در ترکیب بسیاری از غذاها و دسرهای مختلف نیز استفاده میشود.
اما محققان طی سالیان اخیر به این نتیجه رسیدهاند که خوردن حداقل یک سیب در روز میتواند سلامت بدن را بهبود بخشد. اما متاسفانه بسیاری از ما چندان تمایلی به این میوه و فواید سرشار آن نداریم. شاید اگر تاثیرات بینظیر آن را بشناسیم، توجه بیشتری به مصرف آن نیز داشته باشیم.
کاهش احتمال سکتههای مغزی با مصرف سیب
ترکیبات آنتیاکسیدانی و ریز مغذیهای سیب در کاهش بروز خونریزیهای مغزی موثر است. تحقیقی که توسط دانشمندان هلندی صورت گرفت نشان میدهد افرادی که در کنار مصرف دیگر میوهها و سبزیجات مقدار زیادی سیب مصرف میکنند کمتر دچار ناراحتیهای عروق مغزی میشوند.
مراقبت از سلامت دندانها با سیب
از قدیم سیب بهعنوان مسواک طبیعی معروف بود، زیرا میتواند دندانها را تمیز کند و باکتریهای عامل پوسیدگیهای دندان را کاهش دهد. مطمئنا بهداشت کامل دهان و دندان را تضمین نمیکند، اما در مواردی که دسترسی به مسواک و نخ دندان نیست مفید خواهد بود.
تنظیم عملکرد رودهها با سیب
هر عدد سیب تا ۵ گرم فیبر دارد که برای تنظیم عملکرد رودهها و پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی نظیر هموروئید لازم است. سیب مانند یک ضد اسهال طبیعی و ملین ملایم عمل میکند. این میوه برای بهبود کولیت و همچنین جلوگیری از یبوست بسیار مفید است.
تحریک سلامت مغز با سیب
آنتیاکسیدان قوی بهنام کرستین در پوست سیب وجود دارد که برای محافظت از سلولهای مغزی در برابر اکسایش رادیکالهای آزاد از ویتامین C. موثرتر است. مصرف روزانه یک عدد سیب به حفظ حافظه مطلوب و پیشگیری از آسیبهای عصبی کمک میکند.
پاکسازی عروق با سیب
نوعی فیبر بهنام پکتین در سیب قادر است سطح کلسترول بد خون را که در طولانی مدت باعث بسته شدن عروق میشود را کاهش دهد. بهعلاوه، آنتیاکسیدانهای آن نیز مانع از چسبیدن چربیها به دیواره رگها شده و به این ترتیب از سیستم قلبی وعروقی محافظت میکند.
کمک به کاهش وزن با سیب
گرچه تحقیقات علمی ثابت نمیکنند که سیب یک میوه چربیسوز طبیعی است، اما در رژیمهای لاغری جایگاه خاصی دارد، زیرا هضم غذا را بهبود میبخشد، بسیار کم کالری است و مقدار فیبر بالای موجود در آن احساس سیری بههمراه دارد که مانع از پرخوری میشود.
تاثیر ضد سرطانی سیب
سیب حاوی آنتیاکسیدانهایی است که مولکولهای رادیکالهای آزاد را که باعث پیشرفت سلولهای سرطانی میشوند را از بین میبرد.
بهبود کیفیت خواب با سیب
فسفر زیاد سیب تا حدی تاثیر آرامبخشی دارد. خوردن یک عدد سیب قبل از خواب مفید است، زیرا از اختلالات خواب مانند بیخوابی پیشگیری میکند.
کاهش خطر ابتلا به دیابت با سیب
افرادی که روزانه سیب میخورند کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند. پکتین به تنظیم سطح قند خون کمک میکند، زیرا باعث حل شدن قندها و مواد سنگین مانند جیوه و سرب میشود.