Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پای مربای به

  • نویسنده موضوع Google
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بایگانی
Konu Başlığı پای مربای به
نویسنده موضوع Google
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Google

Google

کاربر انجمـن :)
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
237
پسندها
48
امتیازها
18
محل سکونت
؟
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
؟
دل نوشته
؟
بهترین اخلاقم
؟
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

پای مربای به


بعضی از میوه های خوشمزه و پرخاصیت محدودیت زمانی دارند. به هم یکی از همین میوه هاست پس تا فرصت هست از به انواع و اقسام غذاها و شیرینیها را درست کنید. مربای به را هم فراموش نکنید شما حتی می توانید مانند پیشنهاد زیر دسر یا شیرینی ای با مربای به درست کنید که هم خوشمزه است هم خوش ترکیب، در ضمن آن را می توانید در فصل های دیگر هم بپزید فقط کافی است همیشه مربای به در یخچال داشته باشید.



مواد لازم

۳۰۰ گرم آرد

۲۰۰ گرم کره

۲۰۰ گرم شکر

یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

2 عدد تخم مرغ

۳ – ۴ قاشق سوپخوری مربای به

زعفران دم کرده مقداری

طرز تهیه

  1. کره را در محیط بیرون از یخچال بگذارید تا کمی نرم شود، بعد آن را در کاسه ای بزرگ ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. حالا با نوک انگشت کره و آرد را مخلوط کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
  2. شکر و وانیل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. یکی از تخم مرغ ها را بشکنید و به کاسه اضافه کنید و خوب به همراه دیگر مواد ورز دهید تا به شکل خمیری در بیاید. خمیر را در کیسه ای گذاشته، در آن را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
  3. در این فاصله مربای به را در صافی بریزید تا شیره مربا جدا شود. قالب پای را د کنید. کمی آن را چرب کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و بعد از کمی ورز دادن به دو قسمت تقسیم کنید.
  4. روی سطحی تمیز، کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آرد با کمک وردنه باز کنید تا به اندازه قالب پای در بیاید. قالب را روی خمیر بگذارید و دور خمیر را به اندازه قالب ببرید. خمیری را که به شکل قالب در آمده در قالب چرب شده بگذارید و با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
  5. روی لایه اول خمیر، مربای بدون شهد را ریخته و خوب روی سطح خمیر پخش کنید. لایه دوم خمیر را به همان صورت توضیح داده شده به فرم و اندازه قالب در آورید و بعد روی لایه مربای به پهن کنید.
  6. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر رویی را هم مثل خمیر زیری با چنگال سوراخ سوراخ کنید. تخم مرغ دوم را هم شکسته و در کاسه ای با چنگال هم بزنید، کمی زعفران هم اضافه کنید.
  7. تخم مرغ و زعفران را با قلم موی آشپزخانه روی خمیر رویی بمالید و قالب را در فر به مدت ۴۵ دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و بعد از کمی خنک شدن برش زده و سرو کنید.

یه جور دیگه

به جای کره می توانید از مارگارین استفاده کنید. به جای شکر از پودر شکر هم می شود استفاده کرد.

به جای مربای به از هر مربای دیگری هم می شود در این دسر استفاده کرد.

فقط یادتان باشد که شهد مربا را حتما جدا کنید تا در موقع پخت نسوزد.

نوشته پای مربای به اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.
 
بالا پایین