Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه رولت مرغ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بایگانی
Konu Başlığı طرز تهیه رولت مرغ
نویسنده موضوع Google
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Google

Google

کاربر انجمـن :)
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
237
پسندها
48
امتیازها
18
محل سکونت
؟
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
؟
دل نوشته
؟
بهترین اخلاقم
؟
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

طرز تهیه رولت مرغ


طرز تهیه رولت مرغ را از بخش آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی جیران همراه باشید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده (ران و سینه مخلوط)

۱۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده

۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده

ا عدد فلفل دلمه ای

مقداری کره

کمی زعفران دم کرده

۱۰۰ گرم قارچ

۱ عدد هویج پخته


موارد پیشنهادی


۲ عدد پیاز رنده شده آب گرفته

۲ ق س پیاز سرخ شده

نمک، فلفل و زردچوبه مقداری

طرز تهیه

  • ابتدا ران و سینه را چرخ کنید و با پیاز چرخ شده و آب گرفته مخلوط کنید.
  • نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  • مایه مرغ آماده شده را در یخچال به مدت دو ساعت استراحت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ خوب تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و قارچ را هم نگینی کنید.
  • فلفل دلمه ای و قارچ را هم به همراه پیاز و گوشت سرخ کنید.
  • نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد گوشت را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
  • مرغ را از یخچال بیرون آورده و روی یک فویل که کمی روغن مالیده اید پهن کنید تا به شکل مستطیل در بیاید.
  • روی مرغ پهن شده کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد مواد گوشتی را روی آن پهن کنید تا روی تمام سطح را بپوشاند.
  • حالا دوباره پنیر بریزید.
  • روی سطح پنیر ریخته یک عدد هویج پخته بگذارید و با کمک فویل شروع کنید به پیچیدن و لوله کردن مرغ.
  • کناره های فویل را خوب ببندید.
  • فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  • در یک ظرف مناسب، مرغ فویل پیچ را بگذارید و ظرف را تا نصف از آب پر کنید.
  • ظرف را در فر به مدت یک ساعت حرارت دهید.
  • بعد از این مدت از فر بیرون آورده، روی آن را کره و زعفران بمالید و دوباره به مدت یک ربع در فر حرارت دهید تا آماده سرو شود.

بیشتر بخوانید: غذاهایی که می‌توانید بخورید و وزن کم کنید


فوت و فن


اگر مایه گوشت مرغ کمی شل بود می توان برای سفت کردن آن از کمی آرد سوخاری استفاده کرد و اگر مایه گوشت مرغ زیادی سفت بود برای شل کردن آن یک عدد تخم مرغ در مایه بشکنید.


نوشته طرز تهیه رولت مرغ اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.
 
بالا پایین