Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با خواص ترخون

اطلاعات موضوع

Kategori Adı میوه و سبزیجات
Konu Başlığı آشنایی با خواص ترخون
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :


ترخون نوعی سبزی معطر است با خواص دارویی فراوان که در فرانسه این سبزی را پادشاه سبزی*جات نامیده*اند.
این سبزی در فرانسه و در سایر نقاط جهان در آشپزی سنتی - به صورت تازه یا خشک - به عنوان طعم دهنده قوی مورد استفاده قرار می*گیرد.
تسکین دندان درد
در طول تاریخ، از این سبزی معطر برای تسکین موقتی درد دندان استفاده می*شده است. محققان دانشگاه آریزونا می*گویند علت تسکین درد دندان به خاطر وجود ماده*ای موسوم به اوژنول است که در روغن میخک نیز وجود دارد.
سبزی ترخون نه تنها موجب تسکین درد دندان می*شود بلکه برای تسکین درد لثه نیز که همراه با درد دندان ایجاد می*شود موثر است.
تحریک اشتها
ترخون دارای خواص مفیدی است که می*تواند موجب افزایش اشتها گردد. محققان طی تحقیقات خود بر روی موش*ها که در سال 2010 در مجله "دیابت" به چاپ رسید نیز به این نتیجه دست یافتند مصرف ترخون موجب تحریک و افزایش اشتها می*گردد.
استفاده از این سبزی معطر در انواع غذاها برای کلیه افراد به خصوص آن*هایی که بر اثر بیماری دچار ضعف اشتها شده و یا افراد مسن توصیه می*شود.

کمک به هضم غذا
سبزی ترخون علاوه بر استفاده در آشپزی به عنوان طعم دهنده، دارای خواص دارویی نیز است که از جمله آن*ها می*توان به تسکین ناراحتی*های معده که بر اثر استرس به وجود آمده و همچنین تقویت سیستم هاضمه اشاره کرد.
کارشناسان گیاه*درمانی استفاده از روغن ترخون را همراه با روغن رازیانه و عسل برای تقویت سیستم هاضمه توصیه می*کنند ولی ولی در صورت داشتن آلرژی از استفاده این روغن*ها وعسل خودداری کنید.
دارای خواص آنتی*اکسیدانی هستند
ترخون، *به خصوص نوع ترکی آن، دارای خواص آنتی*اکسیدانی فراوانی بوده که می*توانند در خنثی سازی موادی موسوم به رادیکال*های آزاد کمک خوبی نمایند.
رادیکال*های آزاد، محصولات فرعی متابولیسم هستند و اگر بدن شما نتواند به طور موثر از دست آن*ها خلاص شود می*توانند موجب تخریب سلول**های بدنتان شوند و در نتیجه در سیستم هاضمه شما باقی مانده و آسیبی را در بدن ایجاد نمایند که ممکن است حتی منجر به ایجاد نوعی سرطان خاص شود.
طی تحقیقی که در سال 2005 صورت گرفت و در"مجله کشاورزی شیمی غذا" نیز به چاپ رسید محققان دریافتند ترخون می*تواند به عنوان یک روبنده و از بین برنده رادیکال*های آزاد در بدن نقش موثری ایفا نماید.
ترخون علاوه بر موارد فوق دارای خواص آنتی*باکتریال و ضد قارچ نیز می*باشد.
 
بالا پایین