sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
اگر میوه دم دست باشد مصرف آن نیز بیشتر خواهد شد. از ما می*شنوید به جای شکلات و تنقلات و غیره همیشه یک سبد میوه روی میزتان باشد تا نیازی نباشد برای گاز زدن به یک سیب یا خوردن خوشه*ای انگور تا در یخچال بروید. این را می*گوییم چون خیلی*ها با یخچال قهرند (شما بخوانید تنبل*اند و حوصله ندارند در آن را باز کنند و خودشان را به خوردن میوه دعوت کنند) برای همین هم بهتر است میوه دم دست باشد. این مواد غذایی خدادادی سرشار از ویتامین*ها و آنتی*اکسیدان*ها هستند که سلامتی شما را تضمین می*کنند. با ما باشید تا با دنیای پرخاصیت چند میوه آشنایتان کنیم.
انگور
بعد از موز، انگور یکی از میوه*های پرکالری است که انواع کاملا رسیده آن بسیار شیرین و سرشار از قند می*باشد. انگور یکی از آن میوه*های قدیمی است و بعد از پرتقال پرکشت*ترین میوه جهان محسوب می*شود. ارزش غذایی
۱۰۰گرم انگور ۷۲ کالری دارد با ۸۱ گرم آب، ۱۷ گرم*گلوسید (قند)، ۷/۰گرم فیبر، ۲۵۰ میلی*گرم پتاسیم، ۱۸میلی*گرم کلسیم و ۲۰ میلی*گرم فسفر.انگور یعنی ترکیباتی به نام پُلی*فنول*ها. این ترکیبات به خاطر داشتن خواص آنتی*اکسیدانی از اهمیت بالایی برخوردارند. پُلی*فنول*ها اکسایش کلسترول بد را کاهش داده و به این ترتیب از مشکل تصلب شرایین (گرفتگی عروق) پیشگیری می*کنند. برای همین هم قلبتان سالم می*ماند. البته انگور خاصیت دیگری هم دارد که به قلب خدمت می*کند. اینکه از انباشتگی پلاکت*ها جلوگیری کرده و به همین دلیل هم خطر لخته شدن خون که منجر به گرفتگی عروق می*شود را کاهش می*دهد. علاوه بر این ترکیبات پولیفنولی انگور خاصیت ضد التهابی دارند.اگر می*خواهید به این زودی*ها پیری در خانه*تان را نزند نیز انگور را دریابید. به خاطر اینکه همین ترکیبات پولیفنولی اثرات پیری را به تاخیر انداخته و از ابتلا به برخی از سرطان*ها پیشگیری به عمل می*آورد. فروکتوز موجود در این میوه و فیبرهای آن باعث از بین بردن یبوست هم می*شود. البته نمی*توان انگور را یک میوه ملین دانست اما تا حدودی از یبوست جلوگیری می*کند. در نهایت اینکه میزان مواد معدنی، ویتامین A و ویتامین B موجود در این میوه از آن یک میوه کامل و مغذی ساخته است. پس زود به زود خودتان را یک خوشه انگور مهمان کنید! البته افرادی که روده*های حساسی دارند نباید زیاد هسته انگور بخورند چون در هضم و دفع آن دچار مشکل می*شوند. کیوی
زیر آن پوست قهوه*ای پرزدار کمی تا نیمه*ای خشن دنیایی از ویتامین*ها و آنتی*اکسیدان*ها انتظارتان را می*کشد. کیوی منبع فوق*العاده ویتامین C می*باشد که حتی گوی سبقت را از پرتقال نیز ربوده است. ارزش غذایی
۱۰۰ گرم کیوی ۵۵ کالری دارد با ۸۴گرم آب، ۱۴ گرم گلوسیدها، ۸/۲ گرم فیبر، ۲۹۰ میلی*گرم پتاسیم، ۹۵ میلی*گرم ویتامین C، ۳۵ میلی*گرم کلسیم، آهن و منیزیم.گوشت سبز رنگ و شیرین یا ترش یک عدد کیوی نیازتان به ویتامین C را تامین می*کند. حالا که کم*کم به روزهای سرد سال نزدیک*تر می*شویم لازم است که بیشتر به فکر تقویت سیستم ایمنی بدنتان باشید و ویتامین C به راحتی از پس این کار بر می*آید. برای همین هم شما را از ابتلا به برخی از بیماری*های ویروسی مانند سرماخوردگی و همچنین خستگی نجاتتان می*دهد. کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر یکی از میوه*هایی محسوب می*شود که خواص آنتی*اکسیدانی بالایی دارد. برای همین هم مصرف منظم آن باعث پیشگیری از برخی از سرطان*ها و بیماری*های مزمن می*شود. این میوه سرشار از پتاسیم است حتی بیشتر از موز. برای همین هم خدمت زیادی به سلامت قلب و سیستم قلبی عروقی*تان می*کند. این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض عضلات دارد بنابراین به تنظیم ضربان قلب و حرکات بدن و همچنین هضم غذا کمک می*کند. همین پتاسیم اجازه نمی*دهد که کلسیم بدن از طریق ادرار دفع شود. در نتیجه از تشکیل سنگ کلیه و ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری می*کند. اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال می*آورد و استرس*هایتان را از بین می*برد.این میوه سرشار از فیبر است و به دفع راحت کمک می*کند. انار
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان قلب*های سفید که در هر کدام از دانه*های انار وجود دارد برای خودشان گنجینه*ای از خواص محسوب می*شوند.سال*هاست که انار را سمبل حیات و باروری می*دانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرن*های پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده می*شود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه می*کنند. ارزش غذایی
در ۱۰۰ گرم انار ۶۳ کالری وجود دارد با ۸۰ گرم آب، ۱۵ گرم گلوسید، ۳ تا ۵/۳ گرم فیبر، ۲۶۰ میلی*گرم پتاسیم، ۲۲ میلی*گرم فسفر و ۲۰ میلی*گرم ویتامین C.انار هم یکی از آن میوه*هایی است که خواص آنتی*اکسیدانی قوی*ای دارد. در واقع می*شود گفت که خواص آنتی*اکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز می*باشد. برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماری*های قلبی عروقی می*شود.این میوه سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است. به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلول*های سرطانی جلوگیری می*کند. مصرف منظم انار می*تواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتی*اکسیدان*هاست.اگر می*خواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویت*کننده سیستم ایمنی بدن)، آنتی*اکسیدان*ها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهش*های متعدد نشان می*دهد انار می*تواند با عفونت*های ادراری نیز مقابله کند.
منبع:salamatnews.com
انگور
بعد از موز، انگور یکی از میوه*های پرکالری است که انواع کاملا رسیده آن بسیار شیرین و سرشار از قند می*باشد. انگور یکی از آن میوه*های قدیمی است و بعد از پرتقال پرکشت*ترین میوه جهان محسوب می*شود. ارزش غذایی
۱۰۰گرم انگور ۷۲ کالری دارد با ۸۱ گرم آب، ۱۷ گرم*گلوسید (قند)، ۷/۰گرم فیبر، ۲۵۰ میلی*گرم پتاسیم، ۱۸میلی*گرم کلسیم و ۲۰ میلی*گرم فسفر.انگور یعنی ترکیباتی به نام پُلی*فنول*ها. این ترکیبات به خاطر داشتن خواص آنتی*اکسیدانی از اهمیت بالایی برخوردارند. پُلی*فنول*ها اکسایش کلسترول بد را کاهش داده و به این ترتیب از مشکل تصلب شرایین (گرفتگی عروق) پیشگیری می*کنند. برای همین هم قلبتان سالم می*ماند. البته انگور خاصیت دیگری هم دارد که به قلب خدمت می*کند. اینکه از انباشتگی پلاکت*ها جلوگیری کرده و به همین دلیل هم خطر لخته شدن خون که منجر به گرفتگی عروق می*شود را کاهش می*دهد. علاوه بر این ترکیبات پولیفنولی انگور خاصیت ضد التهابی دارند.اگر می*خواهید به این زودی*ها پیری در خانه*تان را نزند نیز انگور را دریابید. به خاطر اینکه همین ترکیبات پولیفنولی اثرات پیری را به تاخیر انداخته و از ابتلا به برخی از سرطان*ها پیشگیری به عمل می*آورد. فروکتوز موجود در این میوه و فیبرهای آن باعث از بین بردن یبوست هم می*شود. البته نمی*توان انگور را یک میوه ملین دانست اما تا حدودی از یبوست جلوگیری می*کند. در نهایت اینکه میزان مواد معدنی، ویتامین A و ویتامین B موجود در این میوه از آن یک میوه کامل و مغذی ساخته است. پس زود به زود خودتان را یک خوشه انگور مهمان کنید! البته افرادی که روده*های حساسی دارند نباید زیاد هسته انگور بخورند چون در هضم و دفع آن دچار مشکل می*شوند. کیوی
زیر آن پوست قهوه*ای پرزدار کمی تا نیمه*ای خشن دنیایی از ویتامین*ها و آنتی*اکسیدان*ها انتظارتان را می*کشد. کیوی منبع فوق*العاده ویتامین C می*باشد که حتی گوی سبقت را از پرتقال نیز ربوده است. ارزش غذایی
۱۰۰ گرم کیوی ۵۵ کالری دارد با ۸۴گرم آب، ۱۴ گرم گلوسیدها، ۸/۲ گرم فیبر، ۲۹۰ میلی*گرم پتاسیم، ۹۵ میلی*گرم ویتامین C، ۳۵ میلی*گرم کلسیم، آهن و منیزیم.گوشت سبز رنگ و شیرین یا ترش یک عدد کیوی نیازتان به ویتامین C را تامین می*کند. حالا که کم*کم به روزهای سرد سال نزدیک*تر می*شویم لازم است که بیشتر به فکر تقویت سیستم ایمنی بدنتان باشید و ویتامین C به راحتی از پس این کار بر می*آید. برای همین هم شما را از ابتلا به برخی از بیماری*های ویروسی مانند سرماخوردگی و همچنین خستگی نجاتتان می*دهد. کیوی به دلیل داشتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر یکی از میوه*هایی محسوب می*شود که خواص آنتی*اکسیدانی بالایی دارد. برای همین هم مصرف منظم آن باعث پیشگیری از برخی از سرطان*ها و بیماری*های مزمن می*شود. این میوه سرشار از پتاسیم است حتی بیشتر از موز. برای همین هم خدمت زیادی به سلامت قلب و سیستم قلبی عروقی*تان می*کند. این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض عضلات دارد بنابراین به تنظیم ضربان قلب و حرکات بدن و همچنین هضم غذا کمک می*کند. همین پتاسیم اجازه نمی*دهد که کلسیم بدن از طریق ادرار دفع شود. در نتیجه از تشکیل سنگ کلیه و ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری می*کند. اگر از استرس و خستگی زیاد در عذاب هستید نیز کیوی را دریابید به خاطر اینکه میزان بالای منیزیم آن شما را سرحال می*آورد و استرس*هایتان را از بین می*برد.این میوه سرشار از فیبر است و به دفع راحت کمک می*کند. انار
بهتر است انار تازه مصرف کنید تا شربت و آب انار. همان قلب*های سفید که در هر کدام از دانه*های انار وجود دارد برای خودشان گنجینه*ای از خواص محسوب می*شوند.سال*هاست که انار را سمبل حیات و باروری می*دانند. در هر انار بیش از صدها دانه وجود دارد. از قرن*های پیش در مشرق زمین برای رنگ کردن فرش از پوست و آب این میوه استفاده می*شود و حتی جوهر سیاه نیز از این میوه تهیه می*کنند. ارزش غذایی
در ۱۰۰ گرم انار ۶۳ کالری وجود دارد با ۸۰ گرم آب، ۱۵ گرم گلوسید، ۳ تا ۵/۳ گرم فیبر، ۲۶۰ میلی*گرم پتاسیم، ۲۲ میلی*گرم فسفر و ۲۰ میلی*گرم ویتامین C.انار هم یکی از آن میوه*هایی است که خواص آنتی*اکسیدانی قوی*ای دارد. در واقع می*شود گفت که خواص آنتی*اکسیدانی این میوه حتی بیشتر از چای سبز نیز می*باشد. برای همین هم مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول خون، جلوگیری از تصلب شرایین، کاهش فشارخون و همچنین پیشگیری از بیماری*های قلبی عروقی می*شود.این میوه سرخ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات و سینه و حتی کولون نیز موثر است. به خاطر اینکه حاوی خواص ضدالتهابی است و از تکثیر سلول*های سرطانی جلوگیری می*کند. مصرف منظم انار می*تواند شما را از مشکلات مغزی مانند آلزایمر نجات دهد به خاطر اینکه سرشار از آنتی*اکسیدان*هاست.اگر می*خواهید دچار زکام نشوید و سرفه امانتان را نبرد انار را دریابید. به خاطر اینکه حاوی ویتامین B6 (تقویت*کننده سیستم ایمنی بدن)، آنتی*اکسیدان*ها، ترکیبات ضدباکتریایی و ضدویروسی است. باید بدانید که نتایج پژوهش*های متعدد نشان می*دهد انار می*تواند با عفونت*های ادراری نیز مقابله کند.
منبع:salamatnews.com