Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

هر آنچه که باید درباره خاصیت گشنیز بدانیم

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı میوه و سبزیجات
Konu Başlığı هر آنچه که باید درباره خاصیت گشنیز بدانیم
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :



امروز درباره خاصیت گشنیز بحث میکنیم و اطلاعات کاملی را درباره این سبزی باهم میخوانیم تا ببینیم وقتی گشنیز می خوریم در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد
گشنیز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین*ها، روغن*های ضروری و فیبر است که در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
برگ*ها و دانه این گیاه حاوی روغن*های ضروری از جمله بورنئول، لیلانول است.

گشنیز سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و منیزیم است.
پتاسیم بخش مهمی از سلول*ها و مایعات بدن است که به کنترل فشار خون و ضربان قلب کمک می*کند و آهن برای تولید سلول*های قرمز خون ضروری است.
گشنیز سرشار از ویتامین*های حیاتی از جمله اسید فولیک، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی بوده و مصرف روزانه صد گرم از برگ گشنیز حدود ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند.
گشنیز یکی از منابع غنی ویتامین K است که نقش مهمی در سلامت استخوان*ها و درمان بیماری آلزایمر دارد.
در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوء هاضمه و مشکلات گوارشی استفاده می*شود.
هم چنین روغن دانه گشنیز ضد قارچ، نشاط آور، ضد درد، ضد تشنج و اشتها آور است.
به نقل از پایگاه اینترنتی “نوتریشن اند یو” یکی از خواص برگ*ها، ریشه و ساقه این گیاه ضد نفخ بودن آن است.
 
بالا پایین