v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
امروز درباره خاصیت گشنیز بحث میکنیم و اطلاعات کاملی را درباره این سبزی باهم میخوانیم تا ببینیم وقتی گشنیز می خوریم در بدن ما چه اتفاقاتی می افتد
گشنیز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین*ها، روغن*های ضروری و فیبر است که در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
برگ*ها و دانه این گیاه حاوی روغن*های ضروری از جمله بورنئول، لیلانول است.
گشنیز سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و منیزیم است.
پتاسیم بخش مهمی از سلول*ها و مایعات بدن است که به کنترل فشار خون و ضربان قلب کمک می*کند و آهن برای تولید سلول*های قرمز خون ضروری است.
گشنیز سرشار از ویتامین*های حیاتی از جمله اسید فولیک، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی بوده و مصرف روزانه صد گرم از برگ گشنیز حدود ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند.
گشنیز یکی از منابع غنی ویتامین K است که نقش مهمی در سلامت استخوان*ها و درمان بیماری آلزایمر دارد.
در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوء هاضمه و مشکلات گوارشی استفاده می*شود.
هم چنین روغن دانه گشنیز ضد قارچ، نشاط آور، ضد درد، ضد تشنج و اشتها آور است.
به نقل از پایگاه اینترنتی “نوتریشن اند یو” یکی از خواص برگ*ها، ریشه و ساقه این گیاه ضد نفخ بودن آن است.