v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
محققان هشدار دادند: تخم مرغ خام موجود در خمیر شیرینی و کیک می*تواند باعث بیماری شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ متخصصان می*گویند خوردن مقدار کمی و یا حتی چشیدن خمیر شیرینی و یا بیسکویت خام می*تواند برای شما خطر بزرگی را به همراه داشته باشد.
محققان معتقدند تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتری*هایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.
با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:
- هرگز خمیر خام شیرینی، کیک و یا بیسکوئیت را مزه نکنید.
- هرگز ته مانده قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.
- قبل از آنکه شیرینی*های خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمت*های آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.
- هنگامی که می خواهید شیرینی*ها یا بیسکوئیت*های خود را بپزید، دست*های خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ متخصصان می*گویند خوردن مقدار کمی و یا حتی چشیدن خمیر شیرینی و یا بیسکویت خام می*تواند برای شما خطر بزرگی را به همراه داشته باشد.
محققان معتقدند تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتری*هایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.
با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:
- هرگز خمیر خام شیرینی، کیک و یا بیسکوئیت را مزه نکنید.
- هرگز ته مانده قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.
- قبل از آنکه شیرینی*های خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمت*های آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.
- هنگامی که می خواهید شیرینی*ها یا بیسکوئیت*های خود را بپزید، دست*های خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید.