Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرزتهیه ساندویچ بوقلمون

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرزتهیه ساندویچ بوقلمون
نویسنده موضوع ՐԹɧԹ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ՐԹɧԹ

ՐԹɧԹ

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Aug 5, 2013
ارسالی‌ها
3,740
پسندها
200
امتیازها
0
محل سکونت
مـشـهـد
تخصص
تـنـهـایـی
دل نوشته
دلـت کـه گـیـرکـسـی بـاشـه،تـمـام زنـدگـیـت نـخ کـش مـیـشـه
سیم کارت
جنسیت

اعتبار :



آماده سازی: 3 ساعت
مدت انتظار: 3 ساعت
مجموعاً: 6 ساعت
مواد لازم :
پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
آویشن 1 قاشق چای خوری
ران بوقلمون 1 کیلو و 800 گرم (4 ران کوچک)
سیر خرد یا له شده 2 حبه
عصاره مرغ 2 عدد
برگ بو1 عدد
کنگر1 عدد
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
آب6 فنجان
جعفری خرد شده1/2 فنجان
مریم گلی1 قاشق چای خوری


طرز تهیه :
بوقلمون، آب، عصاره مرغ، برگ بو و نمک رو به 6 لیتر آب اضافه میکنیم و در ظرفمون رو میذاریم و حدودا 2 ساعت یا بقدری که گوشت بوقلمون کاملا نرم شده و براحتی از استخون جدا بشه، صبر میکنیم. بعد بوقلمون رو از ظرف بیرون میاریم و اجازه میدیم خنک بشه در عین حال آبلیمو رو به ظرفمون اضافه میکنیم در ظرف رو کنار میذاریم تا مایعمون به جوش بیاد و به اندازه 3 فنجون بشه.
وقتی گوشت بوقلمون خنک شد، استخون رو جدا میکنیم و گوشت رو به تکه های کوچیک خرد میکنیم. بعد با آویشن، مریم گلی، سیر، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و فلفل سیاه مخلوطش میکنیم.
مواد مخلوط شده رو داخل قالب پخت نان یا هر قالب دلخواه دیگه میریزیم و 3 فنجون مایعمون رو به مواد اضافه میکنیم و روش رو میپوشونیم و میذاریم حداقل 6 ساعت تو یخچال بمونه.
بعد از 6 ساعت ظرفمون رو از یخچال بیرون میاریم با چاقو کناره های مواد رو آروم از قالب جدا میکنیم. قالب رو 5 ثانیه توی آب گرم فرو میبریم و بعد توی ظرف مورد نظرمون برای سرو کردن برمیگردونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم.

نکته:
میتونیم همینطور ساده سرو کنیم یا با نان ساندویچ و کاهو و چاشنی های مورد علاقه مون بعنوان ساندویچ سرو کنیم.
 
بالا پایین