*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد لازم برای 6 نفر[/h] آلو برقانی 30 عدد
پر زردآلو 200 گرم
به 2 عدد، خرد شده
گوشت گوسفند 250 گرم
برنج 1 استکان سرخالی
شکر 2/1 استکان
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک نوک چاقو
[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.
مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.
مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن*ها خارج کنید.
مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته*ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.
[h=2]نکات:[/h] * مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
* می*توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می*باشد که هنگام خارج کردن هسته*ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.
یخمه تُرُش یک نمونه از غذاهای قدیمی اصفهان می*باشد که هم اکنون خیلی کم پخت می*شود. این غذا خوشمزه و به واسطه داشتن پر زردآلو، به و آلو بسیار مقوی می*باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه یخمه تُرُش آشنا می*شوید.
[h=2]مواد لازم برای 6 نفر[/h] آلو برقانی 30 عدد
پر زردآلو 200 گرم
به 2 عدد، خرد شده
گوشت گوسفند 250 گرم
برنج 1 استکان سرخالی
شکر 2/1 استکان
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک نوک چاقو
[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.
مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.
مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن*ها خارج کنید.
مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته*ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.
[h=2]نکات:[/h] * مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
* می*توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می*باشد که هنگام خارج کردن هسته*ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.