*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد اولیه [/h] بادمجان قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساییده شده 300 گرم
رب انار دو قاشق سوپ*خوری
پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپ*خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه [/h] * دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می*گذاریم.
* سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می*دهیم.
* پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می*دهیم.
* دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می*کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می*دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
* در آخر به بادمجان*هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه*ای خرد کرده*ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می*دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
* سپس شسته، خشک نموده و سرخ می*کنیم.
* آنگاه بادمجان*ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می*دهیم تا جا بیفتد.
این غذا یکی از غذاهای محلی استان گیلان است؛ طرز تهیه و مواد اولیه*ی آ را ببینید...
[h=2]مواد اولیه [/h] بادمجان قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساییده شده 300 گرم
رب انار دو قاشق سوپ*خوری
پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپ*خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه [/h] * دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می*گذاریم.
* سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می*دهیم.
* پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می*دهیم.
* دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می*کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می*دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
* در آخر به بادمجان*هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه*ای خرد کرده*ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می*دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
* سپس شسته، خشک نموده و سرخ می*کنیم.
* آنگاه بادمجان*ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می*دهیم تا جا بیفتد.