Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

برنج با مرغ بریانی هندی+عکس

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تزئينات در خانه
Konu Başlığı برنج با مرغ بریانی هندی+عکس
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


مواد لازم براي مايه برياني:
4 قاشق سوپخوري روغن نباتي يا كره آب شده
4 سيب زميني كوچك، پوست كنده، نصف شده
2 پياز بزرگ، بخوبي خرد شده
2 بوته سير، خرد شده
1 قاشق سوپخوري ريشه زنجبيل تازه خرد شده
نيم قاشق چايخوري پودر فلفل
نيم قاشق چايخوري فلفل سياه
نيم قاشق چايخوري زردچوبه
1 قاشق چايخوري زيره
1 قاشق چايخوري نمك
2 گوجه فرنگي متوسط،پوست جدا شده و خرد شده
2 قاشق غذاخوري ماست كم چرب
2 قاشق سوپخوري برگ تازه نعناع خرد شده
نيم قاشق سوپخوري هل پودرشده
يك چوب دارچين به اندازه 2 اينچ
1/5كيلوگرم گوشت مرغ پوست كنده شده، بدون استخوان، كه به قطعات كوچك و ضخيم خرد شده باشد

براي طبخ برنج:

2/5 قاشق سوپخوري روغن نباتي
يك پياز بزرگ، خرد شده
كمي پودر زعفران
هل به اندازه دو غلاف 1
چوب دارچين به اندازه يك اينچ
نيم قاشق چايخوري زنجبيل
نيم كيلو برنج باسماتي
4 فنجان سس مرغ (منظور مايعي است كه بعد از آب پز كردن مرغ به دست مي آيد)
1/5 قاشق چايخوري نمك
روش پخت:
1- در يك ظرف بزرگ 2 قاشق سوپخوري روغن نباتي يا كره آب كرده را ريخته و سيب زميني را سرخ كنيد تا قهوه اي شود و از ظرف درآوريد. 2 قاشق بعدي روغن را اضافه كرده و پياز را با سير و زنجبيل سرخ كنيد تا پياز نرم و طلايي شود. ادويه، فلفل، زردچوبه، زيره و نمك و گوجه ها را اضافه كنيد. در هنگام سرخ شدن به مدت 5 دقيقه دائما مواد را هم بزنيد. ماست، نعناع، هل و دارچين را بيفزاييد. روي ظرف رو پوشانده و حرارت را كم كنيد، گاهي آن را هم بزنيد تا زماني كه گوجه ها پخته و پالپ شود. اگر مخلوط به نظر خشك آمد در هنگام پخت كمي آب جوشيده اضافه كنيد تا به ظرف نچسبد.
2- وقتي مخلوط به حالت غليظ و روان درآمد، مرغ ها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط روي آن را بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و روي حرارت خيلي كم بگذاريد تا بپزد تا وقتي مرغ ترد شود، زمان لازم بين 35 تا 45 دقيقه است. وقتي زمان تمام شود بايد آب خيلي كمي از مخلوط مانده باشد. اگر لازم باشد بايد درب ظرف را برداريد تا چند دقيقه آب اضافي بخار شود.
3- برنج را بخوبي بشوييد و در آبكش بگذاريد تا كاملاً آبش خارج شود.
4- در يك ظرف بزرگ، روغن نباتي ريخته و پيازها را سرخ كنيد تا طلايي شود. زعفران، هل، دارچين و برنج را اضافه كنيد. مرتبا هم بزنيد تا زماني كه برنج با مواد خوب مخلوط شود. در يك قابلمه متوسط، سس مرغ و نمك را ريخته و حرارت دهيد. زماني كه مخلوط خوب داغ شد روي برنج بريزيد و خوب هم بزنيد. مخلوط آماده شده با مرغ را و سيب زميني را اضافه كنيد و به آرامي با برنج مخلوط كنيد. همه را با هم در قابلمه ريخته و در آن را كاملاً بپوشانيد و حرارت را خيلي كم كنيد تا براي 20 دقيقه دم كنيد.

 
بالا پایین