Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز پخت پیتزای شکم پر با کاهو

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı طرز پخت پیتزای شکم پر با کاهو
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه : برای 4 نفر
کاهو بدون ساقه و خرد شده 1 کیلو و 360 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 5 حبه
پنیر فونتینا رنده شده 280 گرم
نمک1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری


طرز تهیه :
سینی فر را در پایین ترین طبقه فر قرار دهید و فر را با حرارت 260 درجه سانتیگراد (500 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب کیک گرد با قطر 22 سانتیمتر را با روغن چرب کنید.

کاهو را در یک قابلمه با آبجوش و نمک بدون سرپوش به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و بعد داخل یک صافی آبکش کنید. بعد صافی را داخل یک کاسه پر از آب یخ فرو ببرید و دوباره آن را آبکش کنید و کاملا آب آن را بگیرید. سپس به یک حوله آشپزخانه بزرگ انتقال دهید و آنها را در یک گوشه جمع کنید و بعد کاهو ها را طوری با حوله بچلانید که تمام آب باقیمانده آن گرفته شود.

یک سوم خمیر را جدا کنید (باقیمانده خمیر را زیر پلاستیک نگهدارید) و داخل قالب قرار دهید. سپس با فرچه مخصوص یک قاشق غذاخوری روغن روی آن بمالید و با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کنید و بعد به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شود.

در این حین 1/4 فنجان روغن را داخل یک قابلمه روی درجه حرارت ملایم گرم کنید تا روغن داغ شود سپس سیر را اضافه کنید به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا کم کم طلایی شود.
حالا کاهو، نمک و فلفل را اضافه کرده، به مدت 4 دقیقه کاملا مخلوط کنید تا کاهو ها کاملا روغنی شوند. سپس به یک کاسه کم عمق انتقال دهید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند تا خنک شود و سپس با پنیر مخلوط کنید.

کاهو ها را روی خمیر برشته داخل قالب پخش کنید. باقیمانده خمیر را که از قبل نگه داشته اید، به شکل دایره 25 سانتیمتری دربیاورید و آن را روی کاهو ها پخش کنید و با دست صاف کنید و لبه های آن را با دست فشار دهید تا کاملا بچسبد و با فرچه مخصوص روی آن روغن بمالید و آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود.

از یک چاقوی تیز برای چرخاندن دور خمیر و جدا کردن آن از قالب استفاده کنید و قالب را روی سینی فر قرار دهید و به قالب تلنگر بزنید تا پیتزا روی سینی بیفتد. سپس به مدت 15 دقیقه رها کنید تا خنک شود و بعد پیتزا را برش دهید.
منبع : sooran.com
 
بالا پایین