Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه اب دوغ خیار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı طرز تهیه اب دوغ خیار
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

آب دوغ خیار


نان و پنیر و هندوانه، نان و پنیر و انگور، آب دوغ خیار، ماست و خیار و... از غذاهایی است كه به حرارت طبخ نیازی ندارد، طبع خنكی دارد، زود حاضر می*شود و خیلی از خانواده*ها در وعده شام كه باید غذای ساده*تری بخورند از آن استفاده می*كنند.
این غذای سالم خودمانی، نه عوارض گوارشی دارد، نه ضرری به قلب می*رساند و نه در میانه شب نفس ما را در سینه حبس می*كند.
تازه حسن دیگری هم دارد و آن این كه بعد از یك خواب شیرین شبانه، صبح گرسنه از خواب بلند می*شویم و با اشتها به دور همان سفره پرمهر می*نشینیم. بنابراین برای آن كه از مزیت*های یك غذای سبك حاضری بیشترین نفع را ببرید به شما آب دوغ خیار را پیشنهاد می*كنیم.
آب دوغ خیار اشتها را باز می*كند
آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبك است كه براحتی هضم می*شود و به علت طبع خنكی كه دارد، عطش را رفع می*كند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می*كاهد.
به موجب آن كه در تهیه این غذای حاضری مواد مغذی متعددی به كار رفته در وعده ناهار یا شام می*تواند انرژی از دست رفته شما را تامین می*كند.
این غذا از تركیب ماست یا دوغ، خیار رنده شده، گردو و كشمش، انواعی از سبزی*های تازه همچون ریحان، ترخون، نعنا و تربچه به همراه یخ و نان تهیه می*شود. البته برخی خانواده*ها از خامه نیز در این غذا استفاده می*كنند.
این غذا به علت داشتن ماست، تامین*كننده كلسیم و پروتئین بدن است و به دلیل دارا بودن منیزیم، مصرف آن در وعده شام می*تواند به رفع بی*خوابی*های شبانه كمك كند. افراد با فشارخون بالا یا افرادی كه طبع گرم و كبد تنبلی دارند بهتر است در این غذا از ماست یا دوغ ترش استفاده كنند. همچنین خیار این غذا، خنك*كننده است و شدیدترین عطش*ها را فرومی*نشاند.
كشمش و گردوی آن بهترین گزینه برای مزه*دار كردن این غذاست و داروی رشد هوشی كودكان و نیرودهنده سالمندان است.
سبزی*های به كار رفته در آن همچون نعنا بادشكن، تربچه ضدعفونی*كننده دستگاه گوارش، ریحان آرامبخش و مسكن و ترخون اشتهاآور و مقوی اعصاب است و چون فیبر فراوانی دارد، ملین است و به رفع یبوست و التیام هموروئید (بواسیر) كمك می*كند.
وجود ماست(دوغ) در این غذا، موجب جذب پروتئین و کلسیم، کاهش کلسترول خون، تقویت باکتری*های مفید موجود در دستگاه گوارشی، کاهش احتمال بروز تومور و سرطان روده بزرگ، کاهش تعداد قارچ*ها در دستگاه تناسلی زنان و حتی کاهش وزن خواهد بود. کشمش موجود در این غذا، دارای خاصیت آنتی اکسیدان بوده، از تخریب سلولی و پوکی استخوان جلوگیری نموده و برای سلامت دندان و لثه نیز مفید است. همچنین فسفر موجود در گردوی مورد استفاده در این غذا، با فسفر موجود در ماهی برابری نموده و منبع جذب انواع ویتامین*ها می*باشد.
بهتر است این غذا را در ظروف سفالی لعاب*دار (سرامیكی) تهیه كرده و با نعنا و شوید و گلبرگ*های خشك*شده گل*محمدی تزیین كنید.
 
بالا پایین