Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهيه كشك

  • نویسنده موضوع dada64
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ساير خوراكي ها
Konu Başlığı طرز تهيه كشك
نویسنده موضوع dada64
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan dada64

dada64

کـاربـر انجمــن
تاریخ ثبت‌نام
Nov 7, 2013
ارسالی‌ها
777
پسندها
125
امتیازها
0
محل سکونت
تهرون
تخصص
تراشكاري - محصولات اپل
دل نوشته
دلم دل نيست دلم درياست!
بهترین اخلاقم
صبر
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم برای تهیه کشک :


ماست کیسه یی یا ماست معمولی* گاو و حتما ترش : نیم کیلو


آب : ۱ لیتر


نمک : به مقدار لازم





طرز تهیه کشک :


ماست را یک تا نصف روزازیخچال بیرون بگذارید تا ترش شود.
به هرپنج کیلو ماست یک لیتر آب اضافه کرده با میکسر یا سس زن خوب بزنید.
آنرا روی شعله گذارده و بهم بزنید تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن کمتر ته میگیرد.
با حرارت ملایم چهار ساعت بگذارید ریز بجوشد تا رنگ کشک به خود بگیرد، در ظرف باید باز باشد که بخار آن بیرون برود و غلیظ شود.
باندازه دلخواه به آن نمک اضافه کنید.
بعد ازمدت چهارساعت آنرا از روی شعله برداشته و داغ داغ با میکسر بزنید تا یکدست شده و بگذارید خوب خنک شود.
در این مرحله کشک تازه به شکل خمیر در میاید.





نکته :


میتوانید کشک را در کیسه فریزر بمدت طولانی در فریزر نگه دارید یا برای مصرف بمدت یک هفته آنرا در یخچال نگهداری کنید.


راسي كشك برا تقويت حافظه خيلي موثره
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sting
بالا پایین