***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
مصرف چای می تواند میزان سکته های قلبی و به دنبال آن مرگ و میر را کاهش دهد. به گزارش ایسنا محققان دانشگاه هاروارد خاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات خاص موجود در چای بنام Flaronoid را علت اثر محافظتی چای بر قلب و بیماریهای قلبی می دانند.
Flaronoid موجود در چای سبز و سیاه علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی می تواند از انعقاد تشکیل لخته های خون جلوگیری کند. کسانی که چای می خورند در مقایسه با آنهایی که از آن استفاده نمی کنند حملات قلبی کمتری داشته اند.
استفاده کنندگان از چای به میزان 50 درصد کمتر از آنهایی که چای نمی خورند دچار سرطان معده و مری می شوند
Flaronoid موجود در چای سبز و سیاه علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی می تواند از انعقاد تشکیل لخته های خون جلوگیری کند. کسانی که چای می خورند در مقایسه با آنهایی که از آن استفاده نمی کنند حملات قلبی کمتری داشته اند.
استفاده کنندگان از چای به میزان 50 درصد کمتر از آنهایی که چای نمی خورند دچار سرطان معده و مری می شوند