Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

انوع سوپ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı انوع سوپ
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ بره مراکشی

مواد لازم

برای ۶ نفر
▪ ۷۵ گرم یا یک*دوم پیمانه نخود (شب تا صبح خیسانده شود)
▪ ۱۵ گرم یا یک قاشق سوپ*خوری کره
▪ ۲۲۵ گرم گوشت لخم گوسفند (خورشی خرد شود)
▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
▪ ۴۵۰ گرم گوجه*فرنگی (پوست*کنده و خرد شود)
▪ ۲۰ گرم یا ۲ ساقه برگ کرفس (خرد شود)
▪ ۲ قاشق سوپ*خوری جعفری (خردشود)
▪ یک قاشق سوپ*خوری گشنیز تازه (خردشود)
▪ نصف قاشق چای*خوری پودر زنجبیل
▪ نصف قاشق چای*خوری زردچوبه
▪ یک قاشق چای*خوری دارچین آسیاب*شده
▪ ۵/ ۷ پیمانه آب
▪ ۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه عدس
▪ ۷۵ گرم ماکارونی رشته*ای سوپی (ورمیشل)
▪ ۲ عدد زرده تخم*مرغ [آشنایی با خواص تخم*مرغ]
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
▪ چند برگ گشنیز برای تزئین


طرز تهیه


۱ ) کره را در قابلمه بزرگی ریخته و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا آب شود، سپس تکه*های گوشت را در کره به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه*ای*رنگ شود، تفت دهید.

۲ ) گوجه فرنگی، برگ کرفس، جعفری، گشنیز و پیاز را به همراه ادویه*جات شامل زنجبیل، دارچین و زردچوبه اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه*دار کنید، سپس آب، عدس و نخود خیس*خورده را نیز بیفزایید.

۳ )شعله اجاق*گاز را برای مدت ۱۰ دقیقه بالا ببرید تا کف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق بردارید و بیرون بریزید. پس از آن شعله را کم کرده و اجازه دهید سوپ روی شعله کم اجاق*گاز به مدت ۲ساعت یا تا زمانی که نخود و گوشت بپزد، حرارت ببیند.

۴ ) حالا زمان اضافه*کردن ورمیشل یا همان رشته سوپی است. پس از آن حدود ۱۰ دقیقه دیگر سوپ را حرارت دهید تا ورمیشل نرم شود.

۵ ) در ظرف دیگری زرده*های تخم*مرغ را در کمی آب*لیموترش هم بزنید و به سوپ اضافه کنید ولی توجه داشته باشید که پس از یکی دو جوش خوردن، سوپ باید از روی اجاق برداشته شود؛ سپس همین*طور هم بزنید تا غلیظ شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ کشک


مواد لازم :
ـ گوشت مرغ ۲۵۰ گرم
ـ ورمیشل ۱ پیمانه
ـ نخود فرنگی ۱ پیمانه
ـ هویج ۲ عدد
ـ کشک ۲ لیوان
ـ پیاز ۱ عدد
ـ نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با نمک و زرد چوبه و پیاز خرد شده روی حرارت بگذارید. نیم پز که شد هویج ریز شده را اضافه کنید. وقتی که پخته شد کشک و ورمیشل ونخودفرنگی را اضافه کنید. بعد از نرم شدن ورمیشل سوپ آماده است.

این سوپ خیلی خوشمزه است حتمآ امتحانش کنید
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ پیاز

مواد لازم

کره :2 قطعه
پیاز: 3 عدد
آرد :100 گرم
آب :3 پیمانه
نمک و فلفل زرد چوبه: 1 قاشق
آب دو عدد لیمو
شکر 2 قاشق
نعناع خشک 1 قاشق
دارچین نصف قاشق
تخم مرغ :2 عدد
سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)

طرز تهیه

کره را درون ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره ها می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلا یی شوند.
آرد را به پیازها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه با حرارت آرام بپزد.

سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می داریم .
تخم مرغها را به سوپ اضافه می کنیم . این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می شود. :8125383612349730489
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ پیاز 2

▪ شش عدد پیاز خرد شده
▪ روغن زیتون
▪ یک چهارم قاشق چای*خوری شکر
▪ دو حبه سیر له شده
▪ هشت فنجان آب مرغ
▪ نصف فنجان سرکه
▪ یک عدد برگ بو
▪ یک چهارم قاشق چای*خوری زرد چوبه
▪ نمک وفلفل
▪ هشت ورقه نان تست

طرز تهیه


در یک ظرف بزرگ پیاز را در روغن به خوبی حرارت دهیدتا به آرامی نرم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا نرم شده و طعم دلخواه را پیدا کند.سیر خرد شده را به محتویات اضافه کنید و پس از یک دقیقه سرکه، آب مرغ، برگ بو و زرد چوبه را بیفزایید.
سپس این مخلوط را درون غذاساز ریخته و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود. سپس آن را به قابلمه برگردانید و به میزان دلخواه نمک و فلفل زده دوباره برای نیم ساعت دیگر حرارت دهید.این سوپ را با نان تست میل کنید. :4025mr7:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ تخم مرغ

مواد لازم


▪ یک فنجان آب مرغ
▪ یک دسته کوچک پیازچه خردشده
▪ یک چهارم قاشق چایخوری شکر
▪ دو قاشق غذاخوری سویا سس
▪ سه قاشق غذاخوری آرد ذرت
▪ یک سوم فنجان آب سرد
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذا خوری آب


طرز تهیه


آب مرغ را در قابلمه*ای ریخته و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر، سویا سس، آرد و آب را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و داخل آب مرغ و پیازچه ها بریزید و هم بزنید.
پس از یک دقیقه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و سه تخم مرغ را در ظرف مناسب دیگری با دو قاشق آب بخوبی مخلوط کنید و سپس به آرامی آن را داخل سوپ ریخته و با یک چنگال هم بزنید. پس از دو دقیقه سوپ آماده است. :mask:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ تره فرنگی


مواد لازم


▪ تره فرنگی یک دسته
▪ روغن یک چهارم پیمانه
▪ آرد نصف پیمانه
▪ آب گوشت یا مرغ ۶ پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خامه ترش ۲ قاشق سوپ خوری
▪ نان خشک سرخ ریز شده نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی


طرز تهیه


تره فرنگی را شسته و قسمت های اضافه و ریشه آن را جدا می کنیم و به صورت حلقه های مساوی می بریم. سپس آن را در روغن تفت می دهیم.
آب را در یک ظرف کوچک با آب سرد حل می کنیم و روی تره ها می ریزیم سپس آب گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بخورد تا بوی خامی آرد هم برود.
سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
در موقع کشیدن، زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه می کنیم. روی سوپ را با نان خشک سرخ شده تزیین می نماییم. :114:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ تره*فرنگی و کدو حلوایی

مواد لازم


▪ ۴۰ گرم کره
▪ یک عدد یا ۵۰۰ گرم تره*فرنگی
▪ یک کیلوگرم کدو حلوایی (به تکه*های متوسط خرد شود)
▪ ۲ عدد یا ۴۰۰ گرم سیب*زمینی متوسط (خرد شود)
▪ ۴ پیمانه یا یک لیتر آب مرغ
▪ نصف پیمانه یا ۱۲۵ میلی*لیتر شیر
▪ نصف پیمانه یا ۱۲۵ میلی*لیتر خامه


طرز تهیه


ابتدا یک ظرف توگود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کره و تره فرنگی خردشده را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. مایکروفر را روی قدرت ۱۰۰ درصد یا حداکثر به مدت ۵ دقیقه روشن کنید. در طول این مدت یک*بار مواد را هم بزنید تا تره*فرنگی در کره تفت داده شود.

پس از گذشت این مدت، کدو حلوایی، سیب*زمینی و نصف پیمانه آب مرغ را به تره فرنگی اضافه کرده و ظرف را داخل مایکروفر بگذارید. تنظیمات مایکروفر را روی قدرت حداکثر و مدت زمان ۲۰ دقیقه انجام دهید تا این مخلوط سبزیجات بپزد. در طول پخت، مواد را ۲بار هم بزنید.
▪ نکته: درصورتی که در این مدت زمان، سیب*زمینی و کدو حلوایی پخته نشد، زمان پخت آن را با همان قدرت بیشتر کنید.

ظرف حاوی مواد را از مایکروفر خارج کرده و باقیمانده آب مرغ را به همراه شیر به مواد بیفزایید. حالا این مخلوط را داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید تا به مایه*ای نرم و یکدست تبدیل شود. سپس مایه را به ظرف توگود مخصوص مایکروفر برگردانده و پس از گذاشتن در روی ظرف، دوباره با حداکثر قدرت و به مدت ۵ دقیقه داخل مایکروفر حرارت دهید. در این فاصله زمانی، هم*زدن مواد را نیز فراموش نکنید.
در پایان، سوپ را به ظرف موردنظر برای سرو منتقل کنید و خامه را روی آن بریزید. :shamee:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ تند سبزیجات

● مواد لازم
▪ ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
▪ دو عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
▪ نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده
▪ یک قاشق مربا خوری فلفل
▪ دو قاشق مربا خوری پونه
▪ یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه
▪ یک فنجان و نیم لوبیا سفید
▪ یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ یک سوم فنجان گشنیز خرد شده


● طرز تهیه
بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .
پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید. :nocomment:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ تورتیلا


مواد لازم


▪ یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،
▪ یک پیمانه چیپس تورتیلا،
▪ نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
▪ دو عدد بال مرغ بدون پوست،
▪ مقداری تره فرنگی خردشده،
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،
▪ دو حبه سیر له شده،
▪ نصف قاشق چایخوری گشنیز،
▪ مقداری گوجه فرهنگی خردشده،
▪ نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه


در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد.
پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید. :hippie4:
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سوپ لوبیا چیتی با مرغ



این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می*باشد.

زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه


مواد اولیه برای 2 نفر:

· 225 گرم سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات 2 سانتی متری

· 425 گرم لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده

· 5/1 پیمانه آب جوجه با مقداری نمک

· 4/1 پیمانه پیاز خرد شده

· 3/1 پیمانه فلفل دلمه ای سبز

· ادویه چیلی به میزان لازم

· 4/1 قاشق چای خوری زیره سبز

· 4/1 قاشق چای خوری پونه خرد شده

· 8/1 قاشق چای خوری فلفل سفید

· 1 عدد سیر خرد شده

· 2 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی (اختیاری)

· 2 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه:

قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.

. حرارت را کم می کنیم و 5 الی 6 ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای 5/1 ساعت با حرارت زیاد می پزیم .

. اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید. :stoneage:
 
بالا پایین