برای ۶ نفر
▪ ۷۵ گرم یا یک*دوم پیمانه نخود (شب تا صبح خیسانده شود)
▪ ۱۵ گرم یا یک قاشق سوپ*خوری کره
▪ ۲۲۵ گرم گوشت لخم گوسفند (خورشی خرد شود)
▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
▪ ۴۵۰ گرم گوجه*فرنگی (پوست*کنده و خرد شود)
▪ ۲۰ گرم یا ۲ ساقه برگ کرفس (خرد شود)
▪ ۲ قاشق سوپ*خوری جعفری (خردشود)
▪ یک قاشق سوپ*خوری گشنیز تازه (خردشود)
▪ نصف قاشق چای*خوری پودر زنجبیل
▪ نصف قاشق چای*خوری زردچوبه
▪ یک قاشق چای*خوری دارچین آسیاب*شده
▪ ۵/ ۷ پیمانه آب
▪ ۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه عدس
▪ ۷۵ گرم ماکارونی رشته*ای سوپی (ورمیشل)
▪ ۲ عدد زرده تخم*مرغ [آشنایی با خواص تخم*مرغ]
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
▪ چند برگ گشنیز برای تزئین
طرز تهیه
۱ ) کره را در قابلمه بزرگی ریخته و روی شعله اجاق*گاز قرار دهید تا آب شود، سپس تکه*های گوشت را در کره به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه*ای*رنگ شود، تفت دهید.
۲ ) گوجه فرنگی، برگ کرفس، جعفری، گشنیز و پیاز را به همراه ادویه*جات شامل زنجبیل، دارچین و زردچوبه اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه*دار کنید، سپس آب، عدس و نخود خیس*خورده را نیز بیفزایید.
۳ )شعله اجاق*گاز را برای مدت ۱۰ دقیقه بالا ببرید تا کف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق بردارید و بیرون بریزید. پس از آن شعله را کم کرده و اجازه دهید سوپ روی شعله کم اجاق*گاز به مدت ۲ساعت یا تا زمانی که نخود و گوشت بپزد، حرارت ببیند.
۴ ) حالا زمان اضافه*کردن ورمیشل یا همان رشته سوپی است. پس از آن حدود ۱۰ دقیقه دیگر سوپ را حرارت دهید تا ورمیشل نرم شود.
۵ ) در ظرف دیگری زرده*های تخم*مرغ را در کمی آب*لیموترش هم بزنید و به سوپ اضافه کنید ولی توجه داشته باشید که پس از یکی دو جوش خوردن، سوپ باید از روی اجاق برداشته شود؛ سپس همین*طور هم بزنید تا غلیظ شود.
مواد لازم :
ـ گوشت مرغ ۲۵۰ گرم
ـ ورمیشل ۱ پیمانه
ـ نخود فرنگی ۱ پیمانه
ـ هویج ۲ عدد
ـ کشک ۲ لیوان
ـ پیاز ۱ عدد
ـ نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با نمک و زرد چوبه و پیاز خرد شده روی حرارت بگذارید. نیم پز که شد هویج ریز شده را اضافه کنید. وقتی که پخته شد کشک و ورمیشل ونخودفرنگی را اضافه کنید. بعد از نرم شدن ورمیشل سوپ آماده است.
کره :2 قطعه
پیاز: 3 عدد
آرد :100 گرم
آب :3 پیمانه
نمک و فلفل زرد چوبه: 1 قاشق
آب دو عدد لیمو
شکر 2 قاشق
نعناع خشک 1 قاشق
دارچین نصف قاشق
تخم مرغ :2 عدد
سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)
طرز تهیه
کره را درون ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره ها می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلا یی شوند.
آرد را به پیازها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه با حرارت آرام بپزد.
سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می داریم .
تخم مرغها را به سوپ اضافه می کنیم . این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می شود. :8125383612349730489
▪ شش عدد پیاز خرد شده
▪ روغن زیتون
▪ یک چهارم قاشق چای*خوری شکر
▪ دو حبه سیر له شده
▪ هشت فنجان آب مرغ
▪ نصف فنجان سرکه
▪ یک عدد برگ بو
▪ یک چهارم قاشق چای*خوری زرد چوبه
▪ نمک وفلفل
▪ هشت ورقه نان تست
طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ پیاز را در روغن به خوبی حرارت دهیدتا به آرامی نرم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا نرم شده و طعم دلخواه را پیدا کند.سیر خرد شده را به محتویات اضافه کنید و پس از یک دقیقه سرکه، آب مرغ، برگ بو و زرد چوبه را بیفزایید.
سپس این مخلوط را درون غذاساز ریخته و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود. سپس آن را به قابلمه برگردانید و به میزان دلخواه نمک و فلفل زده دوباره برای نیم ساعت دیگر حرارت دهید.این سوپ را با نان تست میل کنید. :4025mr7:
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ یک دسته کوچک پیازچه خردشده
▪ یک چهارم قاشق چایخوری شکر
▪ دو قاشق غذاخوری سویا سس
▪ سه قاشق غذاخوری آرد ذرت
▪ یک سوم فنجان آب سرد
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذا خوری آب
طرز تهیه
آب مرغ را در قابلمه*ای ریخته و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر، سویا سس، آرد و آب را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و داخل آب مرغ و پیازچه ها بریزید و هم بزنید.
پس از یک دقیقه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و سه تخم مرغ را در ظرف مناسب دیگری با دو قاشق آب بخوبی مخلوط کنید و سپس به آرامی آن را داخل سوپ ریخته و با یک چنگال هم بزنید. پس از دو دقیقه سوپ آماده است. :mask:
▪ تره فرنگی یک دسته
▪ روغن یک چهارم پیمانه
▪ آرد نصف پیمانه
▪ آب گوشت یا مرغ ۶ پیمانه
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خامه ترش ۲ قاشق سوپ خوری
▪ نان خشک سرخ ریز شده نصف پیمانه
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
تره فرنگی را شسته و قسمت های اضافه و ریشه آن را جدا می کنیم و به صورت حلقه های مساوی می بریم. سپس آن را در روغن تفت می دهیم.
آب را در یک ظرف کوچک با آب سرد حل می کنیم و روی تره ها می ریزیم سپس آب گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بخورد تا بوی خامی آرد هم برود.
سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
در موقع کشیدن، زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه می کنیم. روی سوپ را با نان خشک سرخ شده تزیین می نماییم. :114:
▪ ۴۰ گرم کره
▪ یک عدد یا ۵۰۰ گرم تره*فرنگی
▪ یک کیلوگرم کدو حلوایی (به تکه*های متوسط خرد شود)
▪ ۲ عدد یا ۴۰۰ گرم سیب*زمینی متوسط (خرد شود)
▪ ۴ پیمانه یا یک لیتر آب مرغ
▪ نصف پیمانه یا ۱۲۵ میلی*لیتر شیر
▪ نصف پیمانه یا ۱۲۵ میلی*لیتر خامه
طرز تهیه
ابتدا یک ظرف توگود مخصوص مایکروفر را آماده کنید و کره و تره فرنگی خردشده را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. مایکروفر را روی قدرت ۱۰۰ درصد یا حداکثر به مدت ۵ دقیقه روشن کنید. در طول این مدت یک*بار مواد را هم بزنید تا تره*فرنگی در کره تفت داده شود.
پس از گذشت این مدت، کدو حلوایی، سیب*زمینی و نصف پیمانه آب مرغ را به تره فرنگی اضافه کرده و ظرف را داخل مایکروفر بگذارید. تنظیمات مایکروفر را روی قدرت حداکثر و مدت زمان ۲۰ دقیقه انجام دهید تا این مخلوط سبزیجات بپزد. در طول پخت، مواد را ۲بار هم بزنید.
▪ نکته: درصورتی که در این مدت زمان، سیب*زمینی و کدو حلوایی پخته نشد، زمان پخت آن را با همان قدرت بیشتر کنید.
ظرف حاوی مواد را از مایکروفر خارج کرده و باقیمانده آب مرغ را به همراه شیر به مواد بیفزایید. حالا این مخلوط را داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید تا به مایه*ای نرم و یکدست تبدیل شود. سپس مایه را به ظرف توگود مخصوص مایکروفر برگردانده و پس از گذاشتن در روی ظرف، دوباره با حداکثر قدرت و به مدت ۵ دقیقه داخل مایکروفر حرارت دهید. در این فاصله زمانی، هم*زدن مواد را نیز فراموش نکنید.
در پایان، سوپ را به ظرف موردنظر برای سرو منتقل کنید و خامه را روی آن بریزید. :shamee:
● مواد لازم
▪ ۴۵۰گرم بادمجان خرد شده
▪ دو عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو عدد کدوی متوسط حلقه شده
▪ دو عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ دو عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
▪ نیم کیلو گوجه فرنگی رسیده
▪ یک قاشق مربا خوری فلفل
▪ دو قاشق مربا خوری پونه
▪ یک قاشق مربا خوری تخم رازیانه
▪ یک فنجان و نیم لوبیا سفید
▪ یک فنجان و نیم لوبیا چشم بلبلی
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو ترش
▪ یک قاشق مرباخوری شکر
▪ یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
● طرز تهیه
بادمجان های خرد شده را در دو قاشق مرباخوری روغن زیتون سرخ کرده و سپس در ظرف را برای نیم ساعت گذاشته و آن را کنار بگذارید. در تابه دیگر سه قاشق روغن زیتون ریخته و سپس پیازها را برای چهار دقیقه در آن تفت دهید .
پس از آن سیر را برای یک دقیقه اضافه کنید و پس از آن فلفل دلمه و پونه را به مواد درون تابه بیفزایید و برای ۱۰ دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی ها را بخوبی خرد کرده و با تخم رازیانه به بادمجان ها اضافه کرده و چند لیوان آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه به آرامی با هم بپزد. سپس لوبیاهای پخته شده را با آبلیمو ، شکر و گشنیز، نمک و فلفل و بقیه مواد آمیخته کنید. :nocomment:
▪ یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،
▪ یک پیمانه چیپس تورتیلا،
▪ نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
▪ دو عدد بال مرغ بدون پوست،
▪ مقداری تره فرنگی خردشده،
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،
▪ دو حبه سیر له شده،
▪ نصف قاشق چایخوری گشنیز،
▪ مقداری گوجه فرهنگی خردشده،
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد.
پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید. :hippie4:
این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می*باشد.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
مواد اولیه برای 2 نفر:
· 225 گرم سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات 2 سانتی متری
· 425 گرم لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده
· 5/1 پیمانه آب جوجه با مقداری نمک
· 4/1 پیمانه پیاز خرد شده
· 3/1 پیمانه فلفل دلمه ای سبز
· ادویه چیلی به میزان لازم
· 4/1 قاشق چای خوری زیره سبز
· 4/1 قاشق چای خوری پونه خرد شده
· 8/1 قاشق چای خوری فلفل سفید
· 1 عدد سیر خرد شده
· 2 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی (اختیاری)
· 2 قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه:
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
. حرارت را کم می کنیم و 5 الی 6 ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای 5/1 ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
. اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید. :stoneage: