طرز تهیه ی گراتن کدو سبز

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • 622
  • Tagged users هیچ

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde بخش آشپزی و شیرینی پزی kategorisinde sting tarafından oluşturulan طرز تهیه ی گراتن کدو سبز başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 622 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı طرز تهیه ی گراتن کدو سبز
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
Jun 26, 2013
27,708
113
تهـــــــــــران
وب سایت
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه



مواد لازم :
کدو سبز تازه ۲ تا ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
شیر ۱ لیوان (۲ دسی لیتر)
آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)
پنیر ۵۰ گرم
طرز تهیه :
کدو را شسته بدون پوست کندن به شکل حلقه می بریم. قطعات بریده شده را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب در ظرفی می ریزیم. در ظرف را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم تا موقعی که کدوها کمی نرم شوند .آرد را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم .شیر را به تدریج داخل آرد می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده ، بدون گلوله شود. بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا بهم می زنیم تا مایه جوش آمده ، کمی غلیظ شود.
کدوها را در ظرف می ریزیم و روی آنها را با پشت قاشق صاف می کنیم و سس سفید را روی آن می ریزیم . پنیر را هم رتده می کنیم و روی سس می پاشیم .
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر،به طرف بالا قرار می دهیم تا روی گراتن کمی طلایی شود . معمولا غذا پس از ۴۵ دقیقه آماده می شود.
این غذا چون با شیر و آرد تهیه می شود و به اندازه کافی دارای کالری و پروتئین است،به جای گوشت و سبزی مصرف می گردد.
به طور کلی تمام گراتن ها باید حتما در ظرف نسوز تهیه شود و با همان ظرف سر میز قرار گیرد.
 
بالا