*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2]مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
[/h] پیازداغ 3 قاشق چای*خوری
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخ*کرده 250 گرم
آب 500 میلی*لیتر
ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم
عدس پخته 100 گرم
کشک 250 میلی*لیتر
سیر داغ 3 قاشق سوپ*خوری
نعنا داغ 1 قاشق سوپ*خوری
زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ*خوری
[h=2]طرز تهیه
[/h] * پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه*ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
* اکنون 500 میلی*لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد.
* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه*ی دیگر بجوشانید تا بپزد.
* سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.
* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.
* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.
گوشت چرخ*کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش*مزه هستند.
[h=2]مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
[/h] پیازداغ 3 قاشق چای*خوری
زردچوبه 1 قاشق چای*خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخ*کرده 250 گرم
آب 500 میلی*لیتر
ارزن خوراکی بدون پوست 300 گرم
عدس پخته 100 گرم
کشک 250 میلی*لیتر
سیر داغ 3 قاشق سوپ*خوری
نعنا داغ 1 قاشق سوپ*خوری
زعفران حل کرده در آب 2 قاشق سوپ*خوری
[h=2]طرز تهیه
[/h] * پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه*ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
* اکنون 500 میلی*لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد.
* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه*ی دیگر بجوشانید تا بپزد.
* سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.
* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.
* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.