Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

زنجبیل از دیدگاه طب سنتی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı طب سنتی
Konu Başlığı زنجبیل از دیدگاه طب سنتی
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی ایران، چین و هند است که از آن در غذاها هم استفاده می*کنند در نتیجه اهمیت دوچندانی پیدا می*کند و لازم است در مورد ارزش آن بیشتر بدانیم و اطلاعات بهتری به دست آوریم...از نظر گیاه*درمانی، روی زنجبیل تحقیقات بسیاری انجام شده است و به اثبات رسیده که این گیاه یکی از کاربردی*ترین داروها در درمان تهوع شدید بارداری است به طوری که اثر آن در پیشگیری از تهوع بارداری وارد برخی کتاب*های درسی رشته زنان و زایمان نیز شده است. خانم*های باردار برای کاهش تهوع می*توانند روزی 3 بار و هر بار حدود 250 میلی*گرم عصاره زنجبیل که در داروخانه*ها به فروش می*رسد، مصرف کنند.

اگر قرار است گیاه زنجبیل مصرف شود، باید به این نکته توجه داشت که به دلیل ساختار ریشه*ای آن، 60 تا 70 درصد حاوی پلی*ساکارید است که اثر درمانی ضدتهوع ناشی از آن نیست. پس برای مصرف دوز 250 میلی*گرم ماده موثره، لازم است از زنجبیل به شکل تازه یا خشک بیشتر مصرف کرد. زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار موثر است و بسیاری از بیماری*ها را که به علت اختلال عملکرد سلول*ها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می*آیند، برطرف می*کند.

خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (به خصوص دندان*درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل*کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه*وزن هستند متعادل می*شوند و افراد لاغر نیز متعادل می*شوند)، ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.

این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی*اکسیدان، ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی، ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت*کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده*ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم*های مفید معده*ای برای هضم غذاها می*شود.

از دیگر خواص زنجبیل می*توان به مواردی چون پایین آورنده کلسترول و تری گلیسیرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته*های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان*کننده آسم، ام*اس و آرتروز مفصلی اشاره کرد
 
بالا پایین