v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
زنجبیل یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی ایران، چین و هند است که از آن در غذاها هم استفاده می*کنند در نتیجه اهمیت دوچندانی پیدا می*کند و لازم است در مورد ارزش آن بیشتر بدانیم و اطلاعات بهتری به دست آوریم...از نظر گیاه*درمانی، روی زنجبیل تحقیقات بسیاری انجام شده است و به اثبات رسیده که این گیاه یکی از کاربردی*ترین داروها در درمان تهوع شدید بارداری است به طوری که اثر آن در پیشگیری از تهوع بارداری وارد برخی کتاب*های درسی رشته زنان و زایمان نیز شده است. خانم*های باردار برای کاهش تهوع می*توانند روزی 3 بار و هر بار حدود 250 میلی*گرم عصاره زنجبیل که در داروخانه*ها به فروش می*رسد، مصرف کنند.
اگر قرار است گیاه زنجبیل مصرف شود، باید به این نکته توجه داشت که به دلیل ساختار ریشه*ای آن، 60 تا 70 درصد حاوی پلی*ساکارید است که اثر درمانی ضدتهوع ناشی از آن نیست. پس برای مصرف دوز 250 میلی*گرم ماده موثره، لازم است از زنجبیل به شکل تازه یا خشک بیشتر مصرف کرد. زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار موثر است و بسیاری از بیماری*ها را که به علت اختلال عملکرد سلول*ها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می*آیند، برطرف می*کند.
خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (به خصوص دندان*درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل*کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه*وزن هستند متعادل می*شوند و افراد لاغر نیز متعادل می*شوند)، ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.
این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی*اکسیدان، ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی، ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت*کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده*ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم*های مفید معده*ای برای هضم غذاها می*شود.
از دیگر خواص زنجبیل می*توان به مواردی چون پایین آورنده کلسترول و تری گلیسیرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته*های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان*کننده آسم، ام*اس و آرتروز مفصلی اشاره کرد
اگر قرار است گیاه زنجبیل مصرف شود، باید به این نکته توجه داشت که به دلیل ساختار ریشه*ای آن، 60 تا 70 درصد حاوی پلی*ساکارید است که اثر درمانی ضدتهوع ناشی از آن نیست. پس برای مصرف دوز 250 میلی*گرم ماده موثره، لازم است از زنجبیل به شکل تازه یا خشک بیشتر مصرف کرد. زنجبیل در بهبود فرآیندهای داخل سلولی بسیار موثر است و بسیاری از بیماری*ها را که به علت اختلال عملکرد سلول*ها بر اثر کمبود انرژی کافی به وجود می*آیند، برطرف می*کند.
خواص درمانی زنجبیل شامل ضد تهوع (به خصوص تهوع حاملگی)، ضد درد (به خصوص دندان*درد)، ضد سرماخوردگی، مقوی قلب، لاغر کننده (متعادل*کننده، یعنی افرادی که دارای اضافه*وزن هستند متعادل می*شوند و افراد لاغر نیز متعادل می*شوند)، ضد لخته شدن خون و کم کردن خطر سکته قلبی و مغزی است.
این گیاه همچنین ضد باکتری و ضد ویروس (به علت تقویت سیستم ایمنی بدن)، آنتی*اکسیدان، ضد سرفه، ضد کبد چرب، ضد التهاب و ورم سلولی، ضد اسپاسم عضلانی (مصرف خوراکی و موضعی)، تقویت*کننده سیستم ایمنی بدن، ضد نفخ و گازهای روده*ای است و باعث افزایش ترشح اسید و آنزیم*های مفید معده*ای برای هضم غذاها می*شود.
از دیگر خواص زنجبیل می*توان به مواردی چون پایین آورنده کلسترول و تری گلیسیرید خون، پایین آورنده قند خون، ضد سکته*های مغزی و قلبی، ضد آلزایمر و درمان*کننده آسم، ام*اس و آرتروز مفصلی اشاره کرد