Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرزتهیه پلوشوشتری

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرزتهیه پلوشوشتری
نویسنده موضوع ՐԹɧԹ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ՐԹɧԹ

ՐԹɧԹ

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Aug 5, 2013
ارسالی‌ها
3,740
پسندها
200
امتیازها
0
محل سکونت
مـشـهـد
تخصص
تـنـهـایـی
دل نوشته
دلـت کـه گـیـرکـسـی بـاشـه،تـمـام زنـدگـیـت نـخ کـش مـیـشـه
سیم کارت
جنسیت

اعتبار :


مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
فیله مرغ نیم کیلوگرم
لوبیا چشم*بلبلی پخته شده دو لیوان
شوید تازه دو لیوان
پیاز سرخ شده یک عدد
زعفرانیک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفلبه میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله*مرغ تکه*تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه*ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم*بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه*لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

نکته: با گوشت چرخ*کرده قلقلی یا تکه*های گوشت شترمرغ نیز می*توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می**توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.
 
بالا پایین