ՐԹɧԹ
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Aug 5, 2013
- ارسالیها
- 3,740
- پسندها
- 200
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- مـشـهـد
- تخصص
- تـنـهـایـی
- دل نوشته
- دلـت کـه گـیـرکـسـی بـاشـه،تـمـام زنـدگـیـت نـخ کـش مـیـشـه
اعتبار :
مواد لازم :
برنج | یک کیلوگرم |
فیله مرغ | نیم کیلوگرم |
لوبیا چشم*بلبلی پخته شده | دو لیوان |
شوید تازه | دو لیوان |
پیاز سرخ شده | یک عدد |
زعفران | یک قاشق چایخوری |
ادویه، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله*مرغ تکه*تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه*ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم*بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه*لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.
نکته: با گوشت چرخ*کرده قلقلی یا تکه*های گوشت شترمرغ نیز می*توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می**توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.